Imamo REŠENJE kako da popravite lak i da možete ponovo da ga koristite.
Imamo REŠENJE kako da popravite lak i da možete ponovo da ga koristite.
Foto: unsplash.com/@luandmario

KAKO DA POPRAVITE OSUŠENI I ZGUSNUT LAK ZA NOKTE

Sigurno imate lak za nokte koji je nijanse koju vi obožavate i imate ga već dosta dugo. Osušio se i postao dosta gust tako da ne možete više da ga mažete na nokte. Ne bacajte ga, imamo REŠENJE kako da popravite lak i da možete ponovo da ga koristite.

Ako niste dugo koristili lak za nokte i ne možete da ga otvorite, obmotajte gumicu oko gornjeg dela laka, koji otvarate, a zatim držeći gumicu, stavite ispod tople vode i otvorite ga.

Stari i osušen lak nemojte bacati, ima par NAČINA kako možete to da sredite.  Nikako u osušen lak za nokte nemojte dodavati aceton.

Prvo, uzmite lak za nokte i stavite između dlanova, pomerajte dlanove tako da se lak zavrti, to radite par minuta. Toplina vaših ruku će pomoći da lak opet možete da mažete na nokte.

Ukoliko vam ovo baš i ne pomogne, stavite bočicu u toplu vodu na dva minuta. Zatvorite bočicu čvrsto i držite za poklopac. Topla voda će zagrejati lak i omogućiti da nalakirate nokte.

Ako vam i ovo ne pomogne, možete kupite razređivač laka za nokte i sipajte 3 kapi. Razređivač laka za nokte će vam savršeno razrediti lak i učiniti da bude kao nov.

Sačuvajte četkicu tako što ćete je potopiti I očistiti sa acetonom. S obzirom da aceton uništava lak za nokte, možete ovo uraditi kad je lak pri kraju upotrebe. Stavite aceton u neku posudu koju kasnije nećete koristiti i vodite računa da nije plastična, da je aceton ne bi istopio. Umočite četkicu u aceton i malo promešajte. Osušeni lak za nokte bi trebao da se rastvori i da otpadne. Višak koji se ne skine, uklonite ubrusom ili papirnatom maramicom. Nikako ne koristite vatu. Kad završite vratite poklopac na lak i zatvorite.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.