The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Želite li da znate koji su to MANIKIR trendovi za sezonu JESEN/ZIMA 2019/2020? Kada su nokti u pitanju, na modnim pistama smo mogli da vidimo raznih dužina i oblik, kao i veoma zanimljive dizajne. Donosimo vam MANIKIR TRENDOVE koji će većinu vas impresionirati, bilo da ste više za smelije dezene ili one modernije, minimalističke.

Što se tiče OBLIKA i DUŽINA noktiju, na modnim pistama u fokusu su bili nokti u obliku BADEMA. Ovakav oblik noktiju je elegantan i pristaje svima, a nama se posebno dopao. Pored badem oblika, posebnu pažnju su privukli i STILLETO nokti. Ovakvi nokti podrazumevaju špicaste vrhove noktiju ili zaobljen vrh nokatne ploče što daje veoma efektan izgled. Za dame koje više vole jednostavniji izgled, tokom naredne sezone u trendu će biti i kratki prirodni nokti.

Što se tiče DIZAJNA i BOJA koji će biti u trendu tokom naredne sezone kada je manikir u pitanju, saznajte u nastavku.

#1 ŠLJOKICE NA NOKTIMA – jednostavno se nanose, a daje efektan izgled. Mnogi dizajner su se na modnim pistama odlučivali na ovakav manikir.

#2 MINIMALISTIČKI NOKTI – trendovi dolaze i prolaze, ali minimalistički trend i dalje traje. Jedan od najlepših i veoma čestih manikira koje smo mogli da vidimo tokom Nedelje mode je baš minimalistički stil.

#3 SLOVA NA NOKTIMA – manikir koji će probuditi vašu kreativnost. Ispisivanje slova ili reči na noktima je u trendu i veoma zabavno. Pokažite svoju ličnost i pošaljite poruku!

#4 NUDE NIJANSE – od bež nijansi do gotovo svih sivih tonova, neutralni manikir smo mogli da vidimo gotovo na svim modnim pistama.

#5 TAMNO CRVENI NOKTI – elegantni, seksi i privlače pažnju.

#6 OMBRE NOKTI

#7 CRNI NOKTI – dolaskom hladnijih dana koji zahtevju dublje i tamnije boje, crni manikir je idealan trend koji ćemo nositi.

#8 POLUMESEC NA NOKTIMA

#9 PRIRODNI I JEDNOSTAVNI – jer je prirodno u trendu!

#10 BISERNI NOKTI – biseri na noktima su najromantičniji trend za sezonu jesen/zima 2019/2020. Ovaj trend možete savršeno uklopiti uz venčanice ili neke druge posebne prilike.

#11 3D NOKTI – jedan od najzanimljivijih trendova za narednu sezonu su 3D nokti. Od bisera, preko motiva leptira i najrazličitijih ukrasa mogli smo da vidimo na modnim pistama i možemo reći da izgledaju odlično.

 

 

 

 

 

 

Izvor: https://glowsly.com

Komentari: