NAJČUDNIJI lakovi za nokte koji postoje
NAJČUDNIJI lakovi za nokte koji postoje

OVO SU NAJČUDNIJI LAKOVI ZA NOKTE KOJI POSTOJE

LAK ZA NOKTE je jadan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda, nije skup, a čini da nam ruke izgledaju mlađe i lepše.

Pored običnih lakova za nokte, postoje i oni koji su malo drugačiji i originalniji. Pogledajte NAJČUDNIJE lakove za nokte koji postoje.

#1 LAK KOJI MENJA BOJU PREMA VAŠOJ TEMPERATURI TELA

Lak za nokte koji menja svoju boju u zavisnosti od temperature vašeg tela i raspoloženja. Lak za nokte će menjati boje sve dok ga nosite.

#2 HOLOGRAFSKI LAK ZA NOKTE

Holografski lak se presijava na noktima i daje futuristički look.

#3 LAK ZA NOKTE SA KAFOM

Poznati kozmetički brend Nails Inc je lansirao nešto smeliju kolekciju lakova za nokte. Naime, glavni sastojak laka za nokte je kofein koji stimuliše regeneraciju ćelija, tako da nokti postaju čvršći i bolji.

#4 LAK ZA NOKTE SA KELJOM

Nails Inc je takođe i lansirao kolekciju lakova za nokte gde je magičan sastojak ekstrakt kelja. Kelj kao veoma zdrava hrana postaje deo beauty proizvoda koji pored predivne boje, odlično neguje i jača nokte.

#5 LAK ZA NOKTE SA PARFEMOM

Ovi lakovi za nokte mirišu poput zavodljivih parfema sa polica parfimerija. Lak počinje da miriše tek kada se osuši, pa je nemoguće pomirisati bočicu i saznati kako lak miriše.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.