Otkrivamo šta boja laka za nokte koju nosite govori o vama
Otkrivamo šta boja laka za nokte koju nosite govori o vama
Foto: pinterest.com

ŠTA BOJA LAKA ZA NOKTE GOVORI O VAMA

Kada kupujete lak, za koju boju se najčešće odlučujete? Da li ste znali da boja koju preferirate na noktima otkriva vašu ličnost? Pogledajte ko bira crveni, crni, neutralni, plavi lak za nokte.

CRVENI lak

Crveni lak nikada ne izlazi iz mode i većina dama vrlo često bira ovu boju. Ukoliko i vi često birate ovu boju, znači da volite neobavezan šik izgled. Crvena boja je elegantna, romantična i nažna, baš kao i vi.

BORDO lak

Elegancija na najvišem nivou, bordo boja laka je najseksi od svih boja. Devojke koje vole ovu boju smatraju se velikim zavodnicama, pogotovo one dame kojima je ova boja laka zaštitni znak.

PLAVI lak

Za plavi lak se odlučuju dame koje su neustrašive, zabavne i one koje žele da eksperimentišu. Vole da probaju nove stvari i vole da prate trendove.

BELI lak

Ukoliko najviše nosite beli lak to znači da imate samopouzdanja, znate šta želite i veoma teško menjate svoje mišljenje.

CRNI lak

Dame koje nose crni lak su ambiciozne i veoma sposobne, crni lak odaje utisak samouverenosti.

NEUTRALNI lak (boja kože)

Ovi lakovi su idealni za svaku priliku, lak je za održavanje i ne oduzima puno vremena. Izbor neutralnih tonova karakteriše osobu koja je stabilna, pouzdana i osoba na koju može da se računa.

ZELENI lak

Ovu boju možete da nosite na mnogo načina i uvek će izgledati fenomenalno. Zelena je snažna boja sa dosta moći. Najviše je nose dame koje su komunikativne i energične.

PINK boja

Ako ste ljubitelj pink boje, vi ste jako zabavna, seksi i odvažna osoba. U duši ste prava devojčica o obožavate da živite u svom svetu.

ŽUTI lak

Ova boja upada u oči i vezujemo je za sunce i toplinu. Po prirodi ste optimista i imate jedinstven osećaj za stil.

NARANDŽASTI lak

Kao i žuta, ova boja upada u oči i rado je nose dame koje su srećne, ženstvene i vole često da same započnu flert.

LJUBIČASTI lak

Ljubičasta je najkreativnija boja na paleti. Ovu boju često biraju dame koje su veoma kreativne i jedinstvene.

ZLATNI lak

Dame koje vole zlatni lak veoma dobro poznaju modu i koja se uvek usudjuje da eksperimentiše sa raznim komadima odeće.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.