The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

„OGLEDALO“ odnosno „MIRROR“ NOKTI su popularni već neko vreme i zaslužuju posebnu pažnju. Iako su davno bili hit, srebrni nokti u kojima možete bukvalo da se ogledate su i dalje veoma popularni, privlače pažnju i izgledaju interesantno.

Tajna ovakvih noktiju je u čuvenom prahu koji se koristi za dobijanje ovakvog efekta. Prah dolazi u raznim bojma, ali najbolji efekat ćete postići korišćenjem srebrnog praha na crnom baznom gel laku.

Ova tehnika je malo zahtevna, a evo šta vam je sve potrebno:

  • base coat
  • crni lak za nokte
  • top coat
  • pigment za nokte u prahu
  • sunđerasti aplikator za senku ( možete koristiti bilo kakav aplikator ili prste)

Postupak:

Prvo što treba da uradite jeste da nanesete base coat, odnosno bazni lak na nokte. Zatim, nanesite dva sloja crnog laka za nokte.

Nakon toga nanosite top coat koji će osigurati da se prašak lepo drži na noktima i sačekajte da se top coat dobro osuši.

Sunđerastim aplikatorom za senku nanesite prah tako što ćete utrljati malu količinu na nokat. Trljajte i prelazite aplikatorom po noktu sve dok prah ne prekrije ceo nokat i nakon toga nastavite sve dok se nokat ne prevori u ogledalo.

Na kraju, preko praha nanosite još jedan sloj top coat-a. Gledajte da vam na četkici bude dosta laka kada prelazite preko nokta kako ne biste skinuli prah ispod i ostavili linijice .

 

 

 

 

 

 

Foto: https://lovandy.com

Komentari: