The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Uvrstite u svoju svakodnevnicu ovaj veoma zdrav NAPITAK koji je odličan za poboljšanje vašeg imuniteta i kompletnu detoksikaciju  organizma.

Od sastojaka vam je potrebno:

230 mililitara zelenog čaja,

1 kašika jabukovog sirćeta,

1 kašičica meda,

1 kašičica soka od limuna,

srednje parče đumbira,

malo cimeta u prahu.

Priprema:

Zeleni čaj skuvajte kao i uvek. U čaj dodajte ostale sastojke. Đumbir ostavite malo duže da stoji u čaju kako bi ukus čaja bio intenzivniji. Pre nego što uzmete da pijete čaj, đumbir uklonite iz šolje.

Medicinski je i dokazano da ZELENI ČAJ ima pozitivno dejstvo na razne funkcije u organizmu. Zeleni čaj je veoma zdrav i popularan, a naročito zbog toga što topi masne naslage. Sa druge strane, MED je snažan antioksidant koji jača organizam, pogotovo u kombinaciji sa LIMUNOM koji je odlična namirnica za čišćenje organizma. ĐUMBIR i CIMET, takođe imaju pozitivno dejstvo na celokupno zdravlje. Svakako, kombinacija svih ovih naminica je izuzetna za vaše zdravlje, imunitet i detoksikaciju organizma. Sa redovnim konzumiranjem ovog eliksira ćete primetiti odlične rezultate!

 

 

 

Komentari: