Divne ideje za novogodišnji makeup
Divne ideje za novogodišnji makeup
Foto: @brittsully; @patrickta; @dausell

3 IDEJE ZA NOVOGODIŠNJI MAKEUP

Dekoracije doma, ukrašavanjem kolačića, nošenje toplih džempera i kupovinom poklona su neke od novogodišnjih slatkih aktivnosti. Međutim, spremanje za novogodišnju noć je ipak najslađa muka. Šta obući? Kako namestiti frizuru? I naravno, kako se našminkati? U ovom postu vam donosimo 3 IDEJE kako da se našminkate za novogodišnju noć.

#1 CRVENE USNE

Najlakši način da unapredite svoj look za novogodišnju noć i to brzo i lako je da nosite smelu boju karmina. Ostatak vaše šminke može biti neutralniji. Pronađite crveni karmin koji vam dobro stoji, oblikujte usne odgovarajućom olovkom kako biste osigurali da boja ostane na mestu i spremne ste!

#2 METALIK SENKA

Savršen makeup look za Novu godinu! Metalik senka izgleda fenomenalno, nanosi se za nekoliko sekundi i traje celu noć. Nanesite bazu za senku i nastavite da blendate senku na kapke četkom ili prstom. Vaše oči će blistati!

#3 STATEMENT LOOK

Ove godine primenite svoj alajner kreiranjem statement izgleda koristeći „banana“ tehniku. Nanesite ajlajner duž oka neposredno iznad pregiba očnog kapka, a zatim produžite liniju od kraja završetka linije ajlajnera, gore, iznad nabora. Nanesite malo hajlajera u ugao oka kako bi dodatno istakli i podesili izgled. Savršen makeup za novogodišnju noć!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.