The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Glavno tajno oružje mnogih žena je PUDER, savršeno prikriva nedostatke na koži i čini da nam ten bude savršen. Međutim, ukoliko ovaj proizvod više ne daje rezultate, menjajte ga!

Kako bi sačuvali kožu vašeg lica, veoma je bitno da puder bude kvalitetan i dobar.

Predstavljamo vam 4 glavna znaka koji upućuju na to da je vreme za novi puder.

#1 NANOSITE GA VEOMA TEŠKO

Ukoliko teško nanosite i razmazujete vaš puder, vrlo je moguće da mu je istekao rok ili ste zaboravili da ga zatvorite. U svakom slučaju, takav puder više ne možete koristiti.


Kako da odaberete odgovarajući puder, saznajte na OVOM linku!


 

#2 PROMENE NA LICU

Ukoliko se korišćenjem pudera pojavljuju bilo kakve promene na licu, poput bubuljica, mitisera, svraba ili crvenila, jasan je pokazatelj da ga morate baciti i kupiti novi.

#3 PROMENA TEKSTURE

Još jedan bitan znak da se puder verovatno pokvario je promena njegove teksture, odnosno tečnost u bočici je postala gušća nego inače i više grumenasta.

#4 PROMENA BOJE I MIRISA

Ukoliko je kompaktni puder promenio boju, na licu ne ostavlja nikakv trag ili primećujete sivkastu nijansu u kutijici, vreme je da menjate puder.


Pročitaj još: KOJA JE PRAVA PODLOGA ZA VAŠE LICE: korektor, puder ili tonirana krema


 

Što se tiče tečnih pudera, jedan od znakova da vam je neophodan novi jeste kada osetite promenu mirisa. Kao i kod kompaktnih pudera, i kod tečnog možete primetiti pomenu u boji ukoliko nešto nije u redu. Ukoliko se nijansa ne poklapa sa nijansom vašeg lica kao nekada, vreme je za novi puder.

Komentari: