4 ZNAKA DA VAM TREBA NOVI PUDER

Glavno tajno oružje mnogih žena je PUDER, savršeno prikriva nedostatke na koži i čini da nam ten bude savršen. Međutim, ukoliko ovaj proizvod više ne daje rezultate, menjajte ga!

Kako bi sačuvali kožu vašeg lica, veoma je bitno da puder bude kvalitetan i dobar.

Predstavljamo vam 4 glavna znaka koji upućuju na to da je vreme za novi puder.

#1 NANOSITE GA VEOMA TEŠKO

Ukoliko teško nanosite i razmazujete vaš puder, vrlo je moguće da mu je istekao rok ili ste zaboravili da ga zatvorite. U svakom slučaju, takav puder više ne možete koristiti.

#2 PROMENE NA LICU

Ukoliko se korišćenjem pudera pojavljuju bilo kakve promene na licu, poput bubuljica, mitisera, svraba ili crvenila, jasan je pokazatelj da ga morate baciti i kupiti novi.

#3 PROMENA TEKSTURE

Još jedan bitan znak da se puder verovatno pokvario je promena njegove teksture, odnosno tečnost u bočici je postala gušća nego inače i više grumenasta.

#4 PROMENA BOJE I MIRISA

Ukoliko je kompaktni puder promenio boju, na licu ne ostavlja nikakv trag ili primećujete sivkastu nijansu u kutijici, vreme je da menjate puder.

Što se tiče tečnih pudera, jedan od znakova da vam je neophodan novi jeste kada osetite promenu mirisa. Kao i kod kompaktnih pudera, i kod tečnog možete primetiti pomenu u boji ukoliko nešto nije u redu. Ukoliko se nijansa ne poklapa sa nijansom vašeg lica kao nekada, vreme je za novi puder.

Prethodni artikal
PASTA KARBONARA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Kako da učinite da vaše trepavice budu guste i duge
MAKEUP TRIK: kako da učinite da vaše trepavice budu guste i duge