The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu. Gde god da idemo, bilo da je u pitanju običan izlazak, posao ili slavlje, neseser jednostavno moramo imati kod sebe. S obzirom da svako od nas ima različite potrebe, odlučite se za osnovne stvarčite koje koristite i nek uvek budu uz vas.  

Ovo je predlog svetskih šminkera, šta bi svaka žena trebala da ima u svom neseseru:

   1. Tonirana krema ili tečni puder

Tonirana krema ili puder vam prikrivaju nesavršenosti na licu i ujednačavaju vam ten. Svetski šminkeri preporučuju toniranu kremu, posebno kada je toplo vreme i kada je koži potrebno da diše.  

   2. Korektor

Korektor je takodje prikriva nesavršenosti na licu, pogotovo kad imate problema sa podočnjacima, ako ste neispavani i umorni, kada se pojave akne i bubuljice ili nešto slično. Korektor je odličan da vašem licu vrati svežinu i da uvek budete lepe.

   3. Labelo ili karmin

Labelo uvek čini da vaše usne izgledaju negovano, hidrirano i da uvek budu mekane. Ukoliko stavite karmin, obavezno ga ponesite kako bi mogli da popravite kad se skine.

   4. Rumenilo

Rumenilo će vam osvežiti lice i učiniti da izgledate lepše. Bitno je da odredite pravu nijansu koja vama odgovara.

   5. Univerzalna krema

Krema je veoma bitna za vašu svakodnevnu negu i neophodna je u svakoj prilici. Možete je korstiti i za lice i za telo. Posebno je bitna za one što imaju suvu i osetljivu kožu. Krema će vam uvek pružiti hidrataciju i učiniće vašu kožu mekom i mirišljavom.

Komentari: