Cat eye look za svaki oblik očiju
Cat eye look za svaki oblik očiju

CAT EYE LOOK ZA SVAKI OBLIK OČIJU

Jedna od najlepših tehnika šminkanja je CAT EYE odnosno mačkaste oči. Ovakav makeup stoji svim ženama, bilo da je večernji ili dnevni makeup u pitanju, svakako će istaći vaš seksi pogled.

Kao i za sve, treba da znate kako da našminkate cat eye savršeno. Savršen cat eye itekako zavisi od oblika vaših očiju. Uz pomoć naših SAVETA, iscrtajte mačkasti look savršeno prema sopstvenom obliku očiju.

Ako imate BADEMASTE OČI

Za ovaj oblik očiju, poznati svetski šminkeri do očaravajućeg mačkastog oblika dolaze savršenom linijom koja ide čitavom dužinom oka, a u cat eye prelazi na 2/3 oka.

Ako imate RAZDVOJENE OČI

Kod šminkanje ovakvog oblika očiju ne treba da pravite velike uglove, već linije skratite i podignite lukom na gore.

Ako imate SPUŠTENE KAPKE

Dame koje imaju spuštene kapke pre svega moraju da obrate pažnju na debljinu linije. Važno je da liniju ajlajnera ili olovke ne zakrivljujete na gore, jer će ona biti preklopljena kapkom, pa samim tim i razmazana. Potrebno je da je produžite tako da ne prelazi prirodni nabor kapka.

Ako imate PRIBLIŽENE OČI

Ovakve oči morate vizuelno da razdvojite, a to ćete učiniti tako što ćete na početku oka izvući što tanju liniju koja treba blago da se širi na kraju oka. Možete slobodno da izvučete malo duži vrh ajlajnera, a na unutrašnji ugao oka nanesite svetlu senku koja može biti i malo svetlucava.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.