Hailey bieber otkriva super trik za nanošenje rumenila
Hailey bieber otkriva super trik za nanošenje rumenila
Foto: instagram.com/haileybieber

HAILEY BIEBER NAM OTKRIVA SUPER TRIK ZA NANOŠENJE RUMENILA

Hailey Bieber je jedna od poznatih ličnosti na koju uvek možete da računate kada vam je potreban neki dobar makeup savet. Sa milionima pratilaca na društvenim mrežama svakodnevno deli odlične beauty trikove, savete i preporuke za nove proizvode.

U jednom od njenih najnovijih YouTube video snimaka, ova dama provela nas je kroz svoju rutinu šminkanja za period jesen/zimu uz pomoć svoje šminkerke, Leah Darcy. Naime, ona je podelila šminkerski trik koji je genijalan i kako se ispostavilo, ona tako svaki put postiže tako sjajan i prirodan izgled.

Dakle, kakav je ovaj misteriozni trik za nanošenje rumenila? Jednostavno je. Sve što je potrebno jeste da pre nanošenja tečnog rumenila, malu količinu ovog proizvoda pomešate sa vašom kremom za lice.  Ovo čini dve stvari. Prvo, naglašava boju i olakšava nanošenje i blendanje. Drugo, daje koži blistav “glow” efekat koji reflektuje svetlost zbog čega se stvara iluzija podignutih jagodica. Ukoliko želite još malo boje, kada vasa koža upije ovaj miks, možete dodati još malo rumenila.

Iako ova dama ima svoju rutinu koju kremu i rumenilo koristi, na vama je da izaberete proizvode koji vama odgovaraju. Možete da koristite bilo koju kremu za lice koja koži daje blistav izgled. Što se tiče tačnog rumenila birajte formule sa visokim sadržajem pigmenta i koji imaju blago masnu teksturu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.