JAPANSKO ISCRTAVANJE I JAPANSKO SENČENJE OBRVA

U poslednje vreme je sve popularnija metoda crtanja obrva. Sve više dama se odlučuju na ovaj poduhvat.  Obrve koje su suviše svetle, tanke ili retke, mogu se pojačavati i poboljšati.

Japansko isrtavanje obrva je metod polutrajnog isrtavanja obrva nanošenjem pigmenta tankim sečivom ispod bazalne membrane koja deli epidermis od dermisa.

Tehnika popunjavanja i iscrtavanja obrva, daje obrvama punoću i prirodan oblik. Ova tehnika olakšava damama da izgledaju lepše i svežije bez trunke šminke.

Japansko iscrtavanje obrva ili microblading je tehnika icrtavanja dlačica koja najprirodnije izgleda. Imate mogućnost da dopunite postojeći, korigujete nepravilni ili iscrtate potpuno nov oblik.

Razlika između japanskog isrtavanja i japanskog senčenja obrva je u gustini, dužini i debljini iscrtanih dlačica i senke.

Japansko isrtavanje obrva su nastale u Japanu i razvijene su od strane vrhunskih majstora i poznavalaca trajne šminke sa velikim iskustvom.

Japansko senčenje obrva ili microshading je unapređena tehnika microblading – a, koja je najbolja za one koji više vole popunjeniju formu i bolje definisane obrve, omogućuje vam punoću i gustinu obrva i daje puderastiji izgled.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.