Kako da nanesete rumenilo pram obliku lica
Kako da nanesete rumenilo pram obliku lica
Foto: charmboard.com

KAKO DA PRAVILNO NANESETE RUMENILO ZA SVAKI OBLIK LICA

Rumenilo je jedno od osnovnih makeup proizvoda i glavno oružje mnogih dama. Međutim, rumenilo većina koristi rutinski, ne vode računa gde i kako ga nanose, a da bi postigli prave efekat ipak je potrebno da znamo kako da ga nanesemo.

Ukoliko rumenilo nanesete pravilno, može mnogo toga da uradi za vaš izgled, može da vas podmladi, osveži ten, promeni oblik lica i dr. Kada je rumenilo u pitanju, glavnu ulogu igra vaš oblik lica, jer se za svaki oblik lica rumenilo drugačije nanosi.

Eksperimentišite sa raznim nijansama rumenila dok ne nađete savršenu koja vam odgovara. Nijansa ne bi trebala da bude preterano drugačija od vaše prirodne boje kože. Možete i da se odlučite za osnovne nijanse koje odgovaraju svakoj boji kože, kao što su boja breskve i ružičasta. Nemojte preterivati sa nanošenjem rumenila jer može da izgleda previše napadno I ružno.

Rumenilo nanosite laganim pokretima na vaše lice. Takođe, onda kada utrljate četkicu u rumenilo, polako stresite da uklonite višak.

Kako pravilno da nanesete rumenilo za svaki oblik lica, pogledajte u nastavku.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.