Otkrivamo kako da pravilno stavite bronzer
Otkrivamo kako da pravilno stavite bronzer
Foto: abeautifulmess.com

KAKO DA PRAVILNO STAVITE BRONZER

BRONZER je makeup proizvod koji omogućava efekat preplanulog, bronzanog tena. Uz pomoć bronzera možete da istaknete najlepše delove lica i da prikrijete nedostatke.

Po pravilu, bronzer bi trebao da bude bar dve nijanse tamniji od boje vašeg tena. Ukoliko ste početnik ipak birajte malo svetlije nijanse dok ne steknete iskustvo jer ukoliko bronzer nanesete pogrešno stvorićete suprotan efekat i to može da izgleda ružno.

Bronzer se ne nanosi na celo lice, nego na čelo, jagodice, nos i bradu. Pri nanošenju nemojte preterivati, neka se šminka stapa tako da nemate vidljive linije i da se boje na licu slažu.

Ukoliko niste sigurni kako da nanesete bronzer,nije teško, naučite i vi u samo 3 KORAKA.

Korak jedan:

Bronzer stavljate na lice posle nanošenja baze, korektora i pudera, ali pre rumenila. Možete da koristite bilo koju vrstu četke koja vam se dopada. Predlažemo vam četku sa mekom, kratkom dlakom.

Korak dva:

Kad nanosite bronzer, vi zamislite da crtate broj (obrnuto) 3 na licu i tako nanosite. Bronzer bi trebalo da ide duž linije kose/gornji deo čela, odmah ispod obraza i ispod vilice.

Korak tri:

Laganim pokretom prelazite četkom tako da ne ostane vidljiva linija.

Ovo je za nas žene odličan trik da izgledamo savršeno svaki dan i u svakoj prilici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.