The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

HAJLAJTER je makeup proizvod koji nam pomaže da naglasimo određene delove lica. Prelamanjem svetlosti na naglašene delove lica utiče da izgledate mlađe i svežije. Kao i mnoge druge makeup proizvode i hajlajter birate prema vašem podtonu kože, odnosno onaj koji će vama najviše odgovarati i najlepše stajati.

Sve što treba da znate o hajlajteru i kako se pravilno koristi, saznajte na OVOM linku

Pre nego što krenete u potragu za idealnim hajlajterom, važno je da odredite koji je vaš podton kože. Podton kože može biti TOPAO, HLADAN ili NEUTRALAN. Kako da odredite vaš podton kože, saznajte na OVOM linku

Napokon, kada odredite vaš podton kože, možete da krenete u potragu za idealnim hajlajterom. U nastavku saznajte koje nijanse hajlajtera su najbolji izbor.

TOPAO PODTON KOŽE – damama sa toplim podtonom kože najbolje će pristajati zlatne nijanse hajlajtera koja će učiniti da izgledate sveže i zdravo.

HLADAN PODTON KOŽE – vašem podtonu najbolje će pristajati hajlajter u ljubičastoj, roze i srebrnoj nijansi.

NEUTRALAN PODTON KOŽE – dame sa srednjim, odnosno neutralnim podtonom kože treba da biraju toplije zlatne nijanse ili tople tonove breskve.

 

 

 

 

Komentari: