KAKO DA ODABERETE IDEALAN HAJLAJTER PREMA PODTONU KOŽE
KAKO DA ODABERETE IDEALAN HAJLAJTER PREMA PODTONU KOŽE
Foto: @azerbaijan_stockers I freepik.com

KAKO ODABRATI IDEALAN HAJLAJTER PREMA PODTONU KOŽE

HAJLAJTER je makeup proizvod koji nam pomaže da naglasimo određene delove lica. Prelamanjem svetlosti na naglašene delove lica utiče da izgledate mlađe i svežije.

Kao i mnoge druge makeup proizvode i hajlajter birate prema vašem podtonu kože, odnosno onaj koji će vama najviše odgovarati i najlepše stajati.

Pre nego što krenete u potragu za idealnim hajlajterom, važno je da odredite koji je vaš podton kože. Podton kože može biti TOPAO, HLADAN ili NEUTRALAN. Kako da odredite vaš podton kože, saznajte na OVOM linku!

Napokon, kada odredite vaš podton kože, možete da krenete u potragu za idealnim hajlajterom. U nastavku saznajte koje nijanse hajlajtera su najbolji izbor.

TOPAO PODTON KOŽE – damama sa toplim podtonom kože najbolje će pristajati zlatne nijanse hajlajtera koja će učiniti da izgledate sveže i zdravo.

HLADAN PODTON KOŽE – vašem podtonu najbolje će pristajati hajlajter u ljubičastoj, roze i srebrnoj nijansi.

NEUTRALAN PODTON KOŽE – dame sa srednjim, odnosno neutralnim podtonom kože treba da biraju toplije zlatne nijanse ili tople tonove breskve.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.