KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆE RUMENILO

Rumenilo je jedno od obaveznih komada šminka, daje vam svežinu, sjaj, pomaže da istaknete jagodice I može da vam skroz transformiše lice. Međutim, to važi samo ako odaberete nijansu koja odgovara vašem tenu.

Koje rumenilo će vam dobro stajati zavisi od više faktora: podtona kože, tipa kože itd. Takođe, pored savršene nijanse rumenila veoma je bitno I da imate pravu četkicu za nanošenje rumenila.

Što se tiče nanošenja rumenila najbolje je da se nasmešite I nanesete rumenilo na najistaknutije delove obraza I blendajte ga ka jagodicama I liniji kose. Ukoliko nanosite rumenilo sa većom I pufnastijom četkom, uzeće manju količinu rumenila I biće vam lakše da ga nanesete I izblendate I tako ćete pre izbeći greške.

Dame sa SVETLIM tenom

Damama sa izrazito svetlim tenom je najbolje da biraju svetlo ružičastu nijansu I rumenilo boje šljive koje je odlično za večernji look. Rumenilo boje šljive borajte nijansu ili dve tamnije od boje vaših usana I nanosite ga prstima tako što ćete nežno utapkati na obraz.

Dame sa SREDNJE TAMNIM tenom

Boja kajsije, maline I svetlo ljubičasta su idealna za dame sa srednje tamnim tenom. Boju kajsije ne treba naglašavati I daće vam svež I mladalački izgled. Rumenilo boje maline će učiniti da izgledate zdravo I rumeno, dok će svetlo ljubičasta dati dubinu vašem licu.

Dame koje imaju MASLINASTI (tamni) ten

Dame sa ovakvim tenom treba da biraju boju bronze i ružičastu nijansu rumenila. Boja bronze kao I ružičasta će vam dati toplinu I vratiti prirodan sjaj.

Boja breskve je savršena nijansa rumenila koja odgovara svakoj boji kože. Svaka dama koja stavi ovo rumenilo izgledaće savršeno.

Što se tiče teksture, dame sa kombinovanom/masnom kožom je najbolje da koriste rumenilo u kamenu/prahu, dok je damama sa suvom kožom ili one starije krem rumenilo odličan izbor.

Što se tiče mat rumenila, odličan je za dnevnu varijantu šminke, a šljokice i šimer su zgodnije za večernji izgled.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.