KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆE RUMENILO

Rumenilo je jedno od obaveznih komada šminka, daje vam svežinu, sjaj, pomaže da istaknete jagodice I može da vam skroz transformiše lice. Međutim, to važi samo ako odaberete nijansu koja odgovara vašem tenu.

Koje rumenilo će vam dobro stajati zavisi od više faktora: podtona kože, tipa kože itd. Takođe, pored savršene nijanse rumenila veoma je bitno I da imate pravu četkicu za nanošenje rumenila.

Što se tiče nanošenja rumenila najbolje je da se nasmešite I nanesete rumenilo na najistaknutije delove obraza I blendajte ga ka jagodicama I liniji kose. Ukoliko nanosite rumenilo sa većom I pufnastijom četkom, uzeće manju količinu rumenila I biće vam lakše da ga nanesete I izblendate I tako ćete pre izbeći greške.

Dame sa SVETLIM tenom

Damama sa izrazito svetlim tenom je najbolje da biraju svetlo ružičastu nijansu I rumenilo boje šljive koje je odlično za večernji look. Rumenilo boje šljive borajte nijansu ili dve tamnije od boje vaših usana I nanosite ga prstima tako što ćete nežno utapkati na obraz.

Dame sa SREDNJE TAMNIM tenom

Boja kajsije, maline I svetlo ljubičasta su idealna za dame sa srednje tamnim tenom. Boju kajsije ne treba naglašavati I daće vam svež I mladalački izgled. Rumenilo boje maline će učiniti da izgledate zdravo I rumeno, dok će svetlo ljubičasta dati dubinu vašem licu.

Dame koje imaju MASLINASTI (tamni) ten

Dame sa ovakvim tenom treba da biraju boju bronze i ružičastu nijansu rumenila. Boja bronze kao I ružičasta će vam dati toplinu I vratiti prirodan sjaj.

Boja breskve je savršena nijansa rumenila koja odgovara svakoj boji kože. Svaka dama koja stavi ovo rumenilo izgledaće savršeno.

Što se tiče teksture, dame sa kombinovanom/masnom kožom je najbolje da koriste rumenilo u kamenu/prahu, dok je damama sa suvom kožom ili one starije krem rumenilo odličan izbor.

Što se tiče mat rumenila, odličan je za dnevnu varijantu šminke, a šljokice i šimer su zgodnije za večernji izgled.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
NAJBOLJI SAVETI KAKO DA POSTIGNETE „NO MAKEUP MAKEUP“ LOOK