The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Šminker Milica Božić će nam reći kako da uskladimo šminku prema boji očiju.

Kada želimo da istaknemo lepotu naših očiju i da ostavimo dobar utisak na okolinu prvo što treba da znamo je koja boja senki odgovara boji naših očiju.

Šminka za smedje oči

Za smedje oči su najbolje plave senke bilo da su svetlije ili tamnije nijanse. Takodje se oči boje lešnika vrlo lepo ističu i braon tonovima, a posebno ako su tamnije. Možete koristiti više nijansi braon tako što ćete u unutrašnji deo oka naneti svetliju nijansu braon ili zlatnu, a pri kraju oko uokvirite tamnijom nijansom. Boju makeup-a kombinujte prema boji odevne kombinacije.

KAKO-USKLADITI-MINKU-PREMA-BOJI-OIJU.2

 

 

Šminka za plave oči

Srodne nijanse za plavu boju očiju su svetlo plava, tirkizna i tamno plava. Takodje , ljubičasta, zlatna, siva i srebrna boja izgledaju lepo na plavim očima. Neke nijanse plavih očiju se savršeno slažu sa narandžastim i koralnim senkama.

KAKO-USKLADITI-MINKU-PREMA-BOJI-OIJU.3

 

Šminka za zelene oči

Rozikaste nijanse na kapcima će zelenim očima omogućiti da izgledaju atraktivno. Zelenim očima pristaje niz boja, a to su svetlo i tamno ljubičasta, boja breskve, bakarni tonovi, zlatne i zelene nijanse.

KAKO-USKLADITI-MINKU-PREMA-BOJI-OIJU.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šminker Milica Božić - MakeUpsss

Komentari: