The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Manekenka i rijaliti zvezda Kendall Jenner je pokazala svojim fanovima nekoliko svojih beauty trikova, a način na koji koristi bronzer će vas oduševiti.  Kendall nam pokazuje njenu makeup rutinu u svega 2 minuta i 6 sekundi i njeni saveti su nas oduševili. Svaka čast Kendall!

Ona je prvo nanela podlogu odnosno tečni puder po celom licu uz pomoć četke. Nakon toga je nanela korektor na pojedine predele i utapkala prstima. Oblikovala i popunila obrve i na red je došao bronzer. Uzela je pufnastu četku i pritisnula prstima po sredini da bi bila tanja. Da bi nanela bronzer kako treba, Kendall je uvukla obraze i nanela bronzer na jagodičnu kost, niz vrat i iza ušiju ( možda malo preterano, ali s obzirom da ih fotografišu sa svih strana onda i nije tako loša ideja!). To je jednostavan, ali koristan trik kada želite da nanesete bronzer na odredjeno mesto, što je ključno za definisanje lica i one koji nemaju drugu četku koju koriste. Ali to nije sve, Kendall je bronzer koristila i kao senku, što izgleda odlično. Nakon svega nanela je maskaru,  karmin u boji kože koji je utapkala prstima i sjaj za usta.

To je to, ona je spremna za izlazak!

 

Pogledajte i video

 

 

 

 

 

Izvor: www.glamour.com 

Komentari: