Makeup saveti i trikovi za spuštene kapke
Makeup saveti i trikovi za spuštene kapke
Foto: peakpx.com

MAKEUP SAVETI I TRIKOVI ZA SPUŠTENE KAPKE

Ovakav oblik očiju je veoma teško našminkati, ali uz dovoljno vežbe možete postići odličan efekat. Poznati šminkeri nam otkrivaju super TRIKOVE za sve dame koje muče muku sa spuštenim kapcima.

Kod šminkanja spuštenih kapaka cilj je da ih uz pomoć šminke vizuelno podignemo kapke i tako otvorimo pogled.

Jedan od najinteresantnijih trikova jeste da ajlajner nanesete na gornju liniju trepavica, što bliže oku. Tako će vaše oči izgledati veće. “Cat eye” ili mačkasti izgled je savršen za dame sa spuštenim kapcima.

Guste i dugačke trepavice igraju glavnu ulogu u stvaranju mlađeg I izražajnijeg izgleda. Maskara savršeno može da vam otvori oči. Nanesite nekoliko slojeva maskare i uklonite grudvice ako ih ima. Naravno, ukoliko nemate duge i guste trepavice, vašu šminku možete da upotpunite veštačkim trepavicama.

Što se tiče senki, braon tonovi mogu da vam pomognu tako što ćete na gornji deo kapka naneti malu količinu mat braon senke za oči. Na donji deo kapka, gde vam kapci počinju nanesete svetliju boju senke, pratite krivu liniju oka i utrljajte senku da sprečite oštre linije i da uklopite boje.

Vaše obrve takođe mogu da pomognu tako što moraju biti lepo oblikovane i uredne. Obrve vam mogu otvoriti pogled ukoliko ih oblikujete tako da su deblje u tački prema unutrašnjosti lica i da se odatle postepeno sužavaju prema spljašnjoj strani gde treba da budu veoma tanke.

Dakle, oči ćete najbolje osvežiti i otvoriti sa izgledom mačkastih očiju, kao i sa urednim obrvama i gustim trepavicama.

Ovakva šminka je savršena za dame koje imaju spuštene kapke.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.