The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Na modnim pistama tokom Nedelje mode mogli smo da vidimo veoma interesantne trendove za sezonu JESEN/ZIMA 2019/2020. Čista I sjajna koža, različite tehnike nanošenja ajlajnera, senke u različitim bojama, šljokice I svetlucavi smokey eye su samo neki od trendova koji će nas pratiti naredne sezone.

MAKEUP TRENDOVI za narednu sezonu su raznovrsni I nezaboravni! U nastavku pogledajte koji su to trendovi koje ćemo viđati na ulicama tokom sezone JESEN/ZIMA 2019/2020.

#1 “NO MAKEUP” MAKEUP – “no makeup” makeup look je klasik sa kojim nema greške. Ovaj čist I neutralan izgled možete postići veoma lako uz pomoć korektora, balzama za usne I malo maskare.

#2 DODIR RUMENILA – rumenilo je najlakši način da osvežite ten I omekšate lice.

#3 SJAJ I ŠLJOKICE – senke sa šljokicama u različitim bojama u kombinaciji sa blistavim usnama su izgled koji je posebno privukao pažnju tokom revija na Nedelji mode.

#4 MAKEUP U STILU 60 – TIH

#5 SENKE I AJLANERI U BOJI – senke I ajlaneri u boji su brz I jednostavan način da dodate malo razigranosti svom izgledu.

#6 MONOHROMATSKI LOOK – jednostavni makeup look koji nas čini veoma modernim.

#7 BRAON SENKA

#8 SMOKEY EYE

#9 RAZMAZANI AJLAJNER – razmazani ajlajner u stilu 90 – tih ćemo naredne sezone viđati svuda.

#10 EKSTREMNO CRNI AJLAJNER - ajlajner preko celog kapka daje dramatičan look I kod ovakve šminke focus treba da bude na očima.

#11 KLASIČAN CAT EYE – cat eye vam daje onaj retro, ali I moderan look.

#12 NEOBIČAN I KREATIVAN CUT CREASE – ove sezone liniju nanosite neposredno uz ili iznad očne duplje.

#13 VEŠTAČKE TREPAVICE

#14 VIŠE SLOJEVA MASKARE – jedna od makeup trendova koje smo mogli da vidimo na modnim pistama su bujne trepavice sa vise slojeva maskare.

#15 MASKARA U BOJI

#16 SJAJNE USNE

#17 CRVENE USNE – bezvremeni klasik koji možemo I dalje viđati na modnim pistama.

#18 OMBRE USNE – razmazane ili ombre usne je metoda gde karmin naosite u sredini usne I razmazujete ga prema spolja.

 

 

 

 

 

 

Izvor: https://glowsly.com

Komentari: