MAKEUP TRENDOVI ZA PROLEĆE/LETO 2020. GODINE

Na modnim pistama mnogi poznati dizajneri su predstavili svoje kolekcije i trendove koji će nas pratiti tokom sezone PROLEĆE/LETO 2020. godine. Ovog proleća i leta preovladavaće neon i pastelni tonovi, kao i sjajne upečatljive šljokice. Čista, sveža koža sa minimalno šminke je i dalje u fokusu, tako da ne morate previše brinuti oko šminke tokom leta.

#1 KONTURISANJE  – isticanje određenih delova na licu je po makeup artistima i dalje veoma važan korak u šminkanju i mi se itekako slažemo.

#2 RUŽIČASTO RUMENILO – neutralni pink tonovi vladali su modnim pistama, dajući modelima svež i mladalački izgled.

#3 ZDRAVA I HIDRIRANA KOŽA – zdrava i hidrirana koža uz minimalno šminke je jedan od trendova koji je lako postići.

#4 DRAPING – inače, draping je konturisanje lica uz pomoć rumenila, a na modnim pistama dizajneri su se malo poigrali sa šminkom. Blendovanje linija između rumenila i senke za oči je jednostavan način da pretvorite beauty look u nešto fantastično.

#5 LJUBIČASTA SENKA ZA OČI – jedinstvena i drugačija boja koja će biti must have ovog leta.

#6 PASTELNI TONOVI – ukoliko ne volite neon tonove, ali bi voleli da začinite ovo leto sa malo boje, pastelni pristup mogao bi biti idealan za vas.

#7 OČI U NEONSKIM BOJAMA – neonske senke u kombinaciji sa drugim nijansama su bile upečatljive na modnim pistama.

#8 SJAJNE SENKE – sjajni kapci će učini svaki letnji makeup look savršenim.

#9 SMOKEY EYE – zavodljiv i bezvremeni smokey eye je trend koji se ponavlja već nekoliko sezona zaredom. Ne možemo da se žalimo s`obzirom da svi volimo lak večernji makup look.

#10 AJLAJNER STIKERI – malo neobičan trend koji smo mogli da vidimo na više modnih pista. Male nalepnice su rezervisane ipak za one malo smelije.

#11 CRNI AJLAJNER – cat eye look verovatno nikada neće izaći iz mode i zašto bi kada će učiniti da uvek izgledate odlično.

#12 GRAFIČKI AJLAJNER U BOJI – trend koji nam omogućava da se poigramo sa šminkom.

#13 AJLAJNER U RAZLIČITIM BOJAMA NA GORNJEM I DONJEM KAPKU – ovaj specifičan trend sastoji se od senke u jednoj boji na gornjoj liniji trepavica i senke u drugoj boji na donjoj liniji trepavica. Drgačiji, interesantan i super.

#14 VEŠTAČKE TREPAVICE – na modnim pistama smo mogli da vidim i veštačke trepavice koje su bile neobične, kreativne i ponekad čak i bizarne.

#15 SJAJ NA USNAMA

#16 CRVENE USNE – još jedan trend koji je bezvremeni, nikada neće izaći iz mode i mnogo ga volimo.

Izvor: httpss://glowsly.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O CHROMING TEHNICI ŠMINKANJA