Još jedan način kako možete da iskoristite mat tečni karmin
Još jedan način kako možete da iskoristite mat tečni karmin
Foto: hiamag.com

MAKEUP TRIK: Još jedan način kako možete da iskoristite mat tečni karmin

Mnogim damama se često dešava da neki makeup proizvod upotrebi u svrhu kojoj prvobitno nije namenjen. Jedan od takvih proizvoda je mat tečni karmin i verovali ili ne on savršeno može zameniti AJLAJNER!

Kako bi dobili CAT EYE look u adekvatnoj, upadljivoj boji koju možete savršeno da uklopite uz ostatak outfita, potrebna vam je četkica za ajlajner i mat tečni karmin.

Sve što je potrebno jeste da nanesete karmin na četkicu pod uglom i lagano izvučete liniju. Pre nanošenja izvucite probnu liniju na dlanu ruke kako bi ujednačili boju i odredili debljinu linije. Nakon toga, izvucite liniju duž kapka, sačekajte da se lepo osuši i preko nanesite transparentni mineralni puder.

Zapamtite da karmin mora biti MAT kako bi se naneo jednostavno, brzo osušio i bio postojan. Ukoliko stavite sjajni karmin, razmazaće se brzo i izbledeće, a takođe se teško nanosi i ostavlja brazde na kapku.

OBRATITE PAŽNJU

Karmini poseduju aditive, pigmente i boje koji nisu uvek bezbedi za područje oko očiju i mogu izazvati iritacije. Takođe, ne bi trebalo da koristite već korišćen karmin jer vaše bakterije iz usta mogu završiti u karminu, a potom da se prenesu na oči i tako mogu dovesti do infekcije. Zato je veoma BITNO da kupujete proverene brendove i da čitate preporuke na deklaraciji!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.