The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Tokom letnjih vrelih dana, naročito ako je pred vama dug dan ispunjen obavezama, mnogim damama je teško da zadrže uredan izgled i šminku na mestu.

Kako bi uspele da sačuvate svoje savršeno izdanje pod vrelinom sunca, donosimo vam ove super TRIKOVE koji će učiniti da vam šminka bude postojana bez obzira na temperature!

#1 Čista i hidrirana koža

Pre šminkanja je veoa bitno lepo očistiti kožu i naneti hidratantnu kremu. Ona će svakako osigurati da šminka traje što duže.

#2 Prajmer

Prajmer je izuzetno važan makeup proizvod koji svaka dama treba da koristi. Pružiće odličnu bazu za šminku i samim tim će šminka trajati duže. Prajmer će takođe i sprečiti da se šminka topi i na velikim vrućinama.

Više o PRAJMERU pročitajte na OVOM linku!

#3 Prajmer za oči

Ukoliko šminkate oči koristite i prajmer za oči. Učiniće da senka duže traje i boja će bolje prionuti za podlogu. Birajte kremaste senke umesto onih u prahu i kalitetne i vodootporne maskare.

 

#4 Korektor

Sledeći makeup proizvod koji morate posedovati je korektor. Pored toga što prekriva podočjake, bubljice, crvenilo i sve ono što treba da sakrijete, korektor će učiniti i da šminka traje preko celog dana.

#5 Puder

Leto je vreme kada je najbolje da koristite isključivo lagane tečne pudere. Osim što duže traju jada su visoke temperature, njihov mat finiš sprečava prosijavanje i učiniće vaše pore manje vidljivim. Veoma je bitno da birate formule u skladu sa vašim tipom i nijansom kože.

Pročitaj više: KAKO PRAVILNO DA NANESETE KOREKTOR I PUDER

#6 Karmini

Tokom leta je najbolje koristiti mat karmine jer su dosta dugotrajniji i postojaniji. Takođe možete pre nanošenja karmina možete olovkom u istoj nijansi da uokvirite usne i tako ćete dodatno karmin držati na mestu. Kao i lice, tako i usne treba negovati i hidrirati. Potrebno je da pre nanošenja karmina hidrirate usne balzamom ili labelom.

#7 Kompaktni puder za matiranje

Tokom leta, kompaktni puder za matiranje je takođe proizvod koji treba da imate u svom neseseru. Sve jedno da li je u prahu ili kameni, savršeno će matrati lice i ukloniti višak masnoće.

#8 Sprej za fiksiranje šminke

Sprej za fiksiranje šminke je must have proizvod tokom letnjih dana. Fiksiraće šminku i učiniti da traje dugo. Lagani su, neće dodatno opteretiti kožu lica i pogodni su za sve tipove kože.

Komentari: