pogledajte neke od najboljih SAVETA koje smo pripremili samo za vas.
pogledajte neke od najboljih SAVETA koje smo pripremili samo za vas.
Foto: fimela.com

NAJBOLJI SAVETI ZA NANOŠENJE AJLAJNERA

Ajlajner je onaj proizvod koji ima moć da savršeno istakne vaše oči. Međutim, svima se dešava da nanošenje precizne i ravne linije baš i ne polazi za rukom.

Kako bi vam olakšali primenu ove omiljene tehnike šminkanja, u nastavku pogledajte neke od najboljih SAVETA koje smo pripremili samo za vas.

Najpouzdaniji i najčešće biran ajlajner je tečni i to onaj sa četkicom od dlaka, lakša je za korišćenje. Ovaj tip ajlajnera je dugotrajniji i manje su šanse da se razmažete.

Ako vam ruka nije dovoljno stabilna za nanošenje ajlajnera, prvo izvucite liniju kreonom jer je mnogo lakše, pa preko nje pređite ajlajnerom, samo pratite iscrtanu liniju.

Makeup artisti uvek kod sebe imaju štapiće za uši, kojim skidaju ostatke šminke i uklanjaju nepravilnosti. Ukoliko ste naneli neurednu, krivu liniju, jednostavno na štapić za uši stavite malo sredstva za skidanje šminke i popravite nepravilnosti.

Ako koristite olovke, one mogu biti tvrde i tako se teže nanose, a i mogu da grebu. Jednostavno uz pomoć fena ili upaljača na kratko zagrejte ne bi li omekšali malo olovku.

Iskoristite vizit kartu. Napravljene su od dovoljno tvrdog kartona tako da ih možete iskoristiti da izvučete ravnu liniju bez problema.

Kada nanosite ajlajner probajte da krenete sa nanošenjem od spoljnjeg dela kapka prema unutrašnjem. Linija će biti ravnija i preciznija.

pogledajte neke od najboljih SAVETA koje smo pripremili samo za vas.
Foto: hudabeauty.com

Bez obzira da li koristite olovku, gel ili tečni ajlajner – koristite liniju trepavica kao vodič. Praćenje oblika vašeg prirodnog oka pomoći će vam da napravite najlaskaviji oblik ajlajnera za vas.
Laganom rukom nanesite kratke, male poteze, dok ne pokrijete liniju trepavica i postignete željeni izgled ajlajnera. Uvek počnite sa najtanjom mogućom linijom i povećavajte debljinu dok ne postignete željeni izgled mačjeg oka.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.