The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ono najslađe kada se šminkamo za izlazak jeste u tome što je sve dozvoljeno, jači smokey eyes, šljokice, vamp look, šta god želimo. Ipak, potrebno je da znamo neka pravila koja će nam pomoći da takav look iznesemo.

Prajmer ili baza za šminku

Kada je večernji makeup u pitanju, prajmer je obavezan iz razloga što savršeno prikriva vidljive nedostatke i čini da šminka duže traje. Prajmer nanosite prvo, pre šminkanja.

Pročitaj više: ŠTA JE PRAJMER ZA LICE I KAKO SE KORISTI

 

Ajlajner

Kako nam šminkeri savetuju, da bi vam šminka izdržala celu noć i kako ne bi razmišljale da li vam se šminka pokvarila uvek pre koristite ajlajner nago krejon. Ajlajner duže stoji i male su šanse da će se razmazati. Takođe, nanesite ajlajner preko senke jer će se tako bolje primiti nego ako ga nanesete na suvu kožu.

Pročitaj više: NAJBOLJI SAVETI ZA NANOŠENJE AJLAJNERA

Maskara

Jedan od najbitnijih saveznika svih dama je maskara. Pre nego što nanesete maskaru, olovku nanesite unutar gornje linije oka i izmedju korena trepavica i na taj način će vaše trepavice da izgledaju deblje i punije. Nakon toga nanesite maskaru u više slojeva. Naravno, uvek gledajte da vam maskara bude kvalitetna i da vam odgovara.

Obrve

Veoma bitna stavka jeste da napravite dobar oblik obrva i da ih lepo popunite. Dame uglavnom za obrve koriste olovku jer je najjednostavnije. Međutim, šminkeri savetuju da se ne bojite senki za obrve i da pri njihovom nanošenju koristite uvek kose tvrde četkice koje će vam dati poptunu kontrolu poteza i jači intenzitet.

Kako pravilno da popunite i oblikujete obrve, saznajte na OVOM linku!

Karmin

Ukoliko ste jedna od onih dama koje obožavaju karmine onda znate da ne traju dugo i da morate često da ih popravljate. Tada vam može pomoći malo pudera u prahu i olovka koja je iste boje kao i karmin. Prvo, nanesite olovku na cele usne, zatim običnu maramicu prislonite na usne kako bi fiksirali olovku. Preko usana nanesite malo pudera u prahu i nakon toga nanesite karmin. Ovako će vam karmin mnogo duže trajati.

Pročitaj više: TRIKOVI SA KARMINOM KOJE SVAKA DAMA TREBA DA ZNA

 

 

 

 

Komentari: