The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kao ambasador robne marke „Dior“ i kreativni direktor „Honest Beauty“ brenda, šminker Daniel Martin je poprilično dobar u svom poslu.

Pored Meghan Markle, poznati šminker sarađuje sa mnogim glumicama kao što su Jessica Alba, Demi Lovato, Jessica Biel, Nina Dobrev i Olivia Culpo.

Nedavno je odlučio da nam otkrije šta koristi od šminke i šta mora uvek da ima u svojoj makeup torbici.

#1 SENKE ZA OČI

Još bolje ako izaberete kolekciju od nekoliko nijansi koje koristite.

#2 UVIJAČ ZA TREPAVICE

„Ne mogu da živim bez njega“, rekao je Daniel Martin. Uvijač za trepavice treba da bude vaše tajno oružje, učiniće da vam trepavice budu duže i savršeno će vam naglasiti oči.

#3 GEL MASKA ZA USNE

Maska za usne će hidrirati i oporaviti suve usne. Uradite ovaj tretman pre odlaska u krevet i ujutru ćete se probuditi sa mekanim i hdiriranim usnama.

#4 KARMIN

Karmin je najjednostavnija i najjeftiniji makeup proizvod koji će vas učiniti atraktivnijom i osvežiće vaše lice i izgled.

#5 RUMENILO

Rumenilo će vašem licu dati toplinu i savršeno naglasiti jagodice. Ima moć da u svakom momentu osveži vaše lice i učini da ten izgleda zdravije.

 

 

 

Komentari: