The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Must have makeup proizvod svake dame, pogotovo tokom vrelih letnjih dana je FIKSATOR ŠMINKE. To je sprej koji naprskate na lice nakon šminkanja i obezbeđuje da šminka stoji na mestu i da duže traje. Ovaj odličan makeup proizvod možete kupiti, a naravno možete ga napraviti same i to u par jednostavnih koraka i uz minimalan utrošak novca!

Da biste same napravile SPREJ ZA FIKSIRANJE ŠMINKE, potrebno vam je:

  1. plastična bočica sa pumpicom za raspršivanje
  2. destilovana voda
  3. biljni glicerin

NAČIN PRIPREME:

U bočicu sipajte destilovanu vodu i biljni glicerin i to u meri da bude 2/3 destilovane vode i 1/3 biljnog glicerina. Nakon toga, dobro promućkajte i spreman je da ga koristite.

Nanosite ga neposredno nakon završavanja nanošenja šminke i možete ga nanositi više puta tokom dana.

NAPOMENA: sprej za fiksiranje šminke je najbolje da koristite 2 nedelje jer su tada sastojci sveži i imaju maksimalnu moć delovanja.

Tajna homemade spreja za fiksiranje šminke je u BILJNOM GLICERINU. Biljni glicerin je lepljiv na dodir i u dodiru sa kožom lepi se za šminku i tako je fiksira i čuva od razmazivanja, sve dok ne operete lice. Kada ga razredite sa vodom, lepljivost se smanjuje, ali efekat ostaje. Takođe, nećete imati osećaj zatezanja i lipljivosti na licu, jer je sama struktura glicerina lagana i ne opterećuje kožu. Biljni glicerin će vam nahraniti i hidrirati kožu i učiniće da bude mekana i nežna.

 

 

 

 

Komentari: