SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O CHROMING TEHNICI ŠMINKANJA

CHROMING (hromiranje) tehnika šminkanja će učiniti da vam lice izgleda sveže i odmorno. Ova tehnika je u osnovi ista kao STROBING tehnika, a razlika je u tome što u strobing tehnici da bi istakli određene delove lica koristite HAJLAJTER, dok u chroming tehnici koristite SEDEFASTI KARMIN METALIK FINIŠA.

Ključna stvar je u tome da karmin mora biti sjajan, nikako mat! Mat karmin daje potpuno suprotan efekat i ne izglade uopšte lepo. Birajte karmine u nijansama koje variraju od svetlijih do bronzanih. Dosta zavisi od godišnjih doba, a i naravno od vaše boje tena.

U odnosu na hajlajter, ovde nema vidljivih šljokica, već samo glatki finiš koji daje površinu poput ogledala.

Karmin nanosite na delove lica koje želite da posvetlite odnosno da ISTAKNETE: ispod obrva, oko slepoočnice, na jagodice, duž nosa, ivicu gornje usne…

Karmin nanosite lagano kružnim pokretima i nakon toga prstima ili četkicom lepo izblendirajte kako bi se stopio sa kožom. Gledajte da karmin nanesete što ravnomernije kako bi lakše ublažili ivice i ujednačili karmin sa kožom.

Ukoliko niste sigurni da će vam ova tehnika stajati, možete početi sa manjom količinom karmina i na manje delove lica. Ukoliko ste zadovoljni, nanesite i na ostale delove lica.

Chroming tehnika ne zahteva posebno umeće, svaka dama može ovako da se našminka, a efekat je očaravajuć!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.