The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Makeup proizvod koji u poslednje vreme mnogi poznati šminkeri često koriste i itekako preporučuju je TRANSLUCENT PUDER U PRAHU. Šminkeri tvrde da je baš ovaj puder ključ svakog dobrog makeupa.

Ovaj puder se isključivo koristi za fiksiranje šminke, kao i za kontrolisanje sjaja i matiranje. Translucent puder u prahu je transparentni odnosno bezbojni, jako sitan puder koji se lako prilagođava svakoj nijansi tena. Nakon nanošenja na lice, on upija vlagu tečnog pudera i samim tim postaje providan, odnosno identične boje kao tečni puder.

S obzirom da se prilagođava tečnom puderu, ne morate da brinete oko biranja prave nijanse.

Translucent puder se nanosi pufnastom četkom laganim pokretima preko lica ili željenih mesta. Nanošenje pstima ili sunđerom izbegavajte.

Sa translucent puderom možete matirati celo lice (kod masne kože lica) ili samo T zonu, fiksirati šminku umesto pudera u prahu ili pudera u kamenu.

Jednina mana translucent pudera je što nema pokrivnu moć kao puder u kamenu, providan je i njime ne možete prikriti bubuljice i druge nepravilnosti na licu.

Komentari: