Poslužite se ovim trikovima poznatih šminkera za saršen makeup na plaži
Poslužite se ovim trikovima poznatih šminkera za saršen makeup na plaži
Foto: unsplash.com/@singollare

VOLITE DA NOSITE MAKEUP I NA PLAŽI: Poslužite se ovim trikovima poznatih šminkera

Leto je vreme kada nosimo minimalno šminke, međutim postoje dame koje se ne odriču šminke i kada idu na plažu. Ako ste vi jedna od takvih dama onda i znate koliko je teško održati šminku postojanom na visokim temperaturama. Ovaj put, mi vam donosimo nekoliko SAVETA POZNATIH ŠMINKERA kojima se možete poslužiti kako bi vam makeup bio uvek na mestu.

#1 VODOOTPORNI PROIZVODI SU MUST HAVE

Ništa gore od razmazane šminke kada izađete iz vode zar ne? Kako bi to izbegli, vodootporni proizvodi su vaš must have tokom leta.

#2  REDOVNO KORISTITE KREME SA SPF FAKTOROM

Kako poznati šminkeri savetuju, najvažniji korak koji nikako ne smete preskakati jeste korišćenje kreme sa zaštitnim faktorom. S obzirom da ste na plaži direktno izloženi suncu, nanesite kremu pre apliciranja šminke čak i onda ako sam makeup proizvod u sebi sadrži zaštitni faktor.

#3 UMESTO SJAJNIH KARMINA KORISTITE ONE MAT

Sjajni karmini će usled vrućine da se tope i razmazuju, pa su mat karmini bolja opcija. Možete se odličiti i na balzame u boji, kao oni u crvenoj ili ružičastoj boji.

#4 UMESTO TEČNOG PUDERA KORISTITE TONIRANE KREME

Kada je vreme vlažno i toplo, vrlo je moguće da ćete se znojiti, a samim tim će se pore otvoriti i šminka, ukoliko je ima će začepiti pore. Iz tog razloga, tonirane kreme su bolji izbor. Laganije su, mogu se iznova nanositi i neće praviti onaj „messy“ izgled kao puder.

#5 NA PLAŽI VAM JE BRONZER PRIJATELJ

Ako želite dodatno da istaknete svoj preplanuli ten, šminkeri savetuju da koristite bronzer.Nnanesite malo mat bronzera koji je vodootporan. Bronzer možete i utapkati na kapke umesto senke za oči.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.