The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kad ste se poslednji put probudili i poželeli da napravite nešto sasvim dugačije kada je šminka u pitanju? Ako niste navikli da eksperimentišete sa šminkom, mi to razumemo. Međutim, mi smo tu da vam pomognemo da probudite svoj „šminkerski“ duh i da se malo poigrate i inspirišete za vaš sledeći izlazak.

Klasični cat eye način šminkanja modifikujte i prebacite ga na donji kapak! Cat eye na donjem kapku je jednostavna, drugačija, a efektna šminka koja će vam pomoći da kreirate jedinstven izgled.

Prvi korak je nanošenje baze odnosno prajmera i pudera. Dobra podloga je veoma bitna kod ovakvog načina šminkanja kako bi šminka bila postojanija. Nakon toga, izvucite deblju liniju ajlajnerom duž donje linije trepavica. Liniju krenite da izvlačite od unutrašnjeg dela oka sa blagim lukom na dole (mali ispod suznog kanala) i izvucite prema spoljnjem uglu oka tako da dobijete mačkasti look. Nanesite maskaru i ruž neutralne nijanse kako biste savršeno istakli vaš seksi izgled!

 Savršeno i seksi!

 

 

 

 

Foto: www.refinery29.com 

Komentari: