The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

„Slana terapija“ je veoma lekovita i pomaže kod mnogih oboljenja. Slane sobe su imitacije prirodnih slanih pećina čija mikroklima veoma pozitivno deluje na vaše zdravlje.

Terapije u slanoj sobi su kontrolisane i namenjene svakome ko ima problema sa disajnim putevima, glavoboljom, sinusima, astmom. Takodje, preporučuje se i onima koji žele da poboljšaju imunitet i stanje čitavog organizma.

U slanim sobama zidovi su obloženi solju i vazduh je zasićen česticama kamene soli. Suva so, kojom je obogaćen vazduh u slanoj sobi sadrži i čestice važnih hemijskih elemenata, kao što su jod, gvoždje, magnezijum, kalijum i dr. Ti elementi se ne mogu naći u vazduhu koji svakodnevno udišemo.

Vreme koje se provede u ovakvoj sobi naziva se slana terapija. Ovakva terapija je klinički ispitana od ruskih, finskih i američkih stručnjaka. Vazduh koji se nalazi u slanoj sobi uklanja bakterije, povećava kapacitet kiseonika u krvi, uklanja umor, poboljšava rad metabolizma, povećava otpornost prema bolestima, pozitivno utiče na glavobolju, nesanicu, alergije, astme i mnogih tegoba.

Slanoj terapiji mogu da se podvrgnu odrasli, deca i trudnice. 

 

 

 

 

 

Komentari: