The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ne bacajte koru od pomorandže jer ih možete iskoristiti na nekoliko načina. Stavite na nekoliko mesta po sobi za lep i svež miris, zimi je dobro da ih stavite na radijatore i miris će biti jači.

Sama kora pomorandže je odlična za lepotu i veoma je zdrava. Sadrži dosta vitamina, vlakna i dosta drugih sastojaka. Jača imunitet, vitamin C pomaže kod prehlade, otvara apetit i podstiče varenje. Pomorandžina kora je odlična protiv kašlja, ima pozitivno dejstvo prilikom čišćenja pluća. Sadrži antioksidante koju pomažu u smanjivanju nivoa holesterola u krvi, štiti srce. Ima antibakterijsko svojstvo.

Žvakanjem kore od pomorandže, pomoćiće vam da imate lep zadah. Radite to češće i videćete rezultate. Jača zube i kosti jer kora od pomorandže sadrži 2 puta više kalcijuma nego sama voćka. Ako je konzumirate svaki dan imaćete veom jak imunitet, rešićete se prehlada, umora i glavobolja. Sa korom možete i da izbelite zube. Jednostavno istrljajte zube sa korom i to radite svaki dan.

Pomorandžina kora je idealna ako želite lepu i zategnutu kožu. Tokom tuširanja utrljajte koru na vašu kožu i na taj način ćete učiniti da vam koža izgleda savršeno. Ovaj postupak morate ponavljati svako veče i to nekoliko meseci, i tada ćete videti kvalitetne rezultate.

Vrlo bitno da znate je da ukoliko imate problema sa astmom, u tom slučaju izbegavajte koru od pomorandže. Velika količina kalcijuma u kori može da pokrene napad astme. To može da se desi ako se konzumira velika količina.

 

 

 

 

Komentari: