10 nepisanih pravila svake veze
10 nepisanih pravila svake veze

10 NEPISANIH PRAVILA SVAKE VEZE

Možda vam niko nije rekao i objasnio, ali svaki, pa i najidealniji ljubavni odnos nosi sa sobom određena pravila, poteškoće i sitnice koje ćete morati da savladate.

U nastavku smo vam spremili zlatna pravila koje bi svaki par trebalo da zapamti.

#1 Poverenje je lako lomljivo

Temelje svake veze čini poverenje, i ono se ponekad čini vrlo čvrstim. No, to je opasan osećaj jer je ono zapravo vrlo krhko i lomljivo, stoga uvek treba raditi na sticanju poverenja.

#2 Ponekad će vam biti dosadno zajedno

Nemoguće je očekivati da partneri rade sve zajedno i da baš sve vreme uživaju u tome. Dosadni trenuci su neizbežni, i to je sasvim u redu. Nema potrebe za postavljanjem nedostižnih ciljeva.

#3 Nećete se uvek slagati

Isto tako, apsolutno slaganje prilikom donošenja svake odluke neće se dogoditi. Važno je da pronađete kompromis i da se ne posvađate.

#4 Brak i deca su veliki izazov

Neki parovi misle kako će im brak ili deca učvrstiti vezu, no ne bi smeli da razmišljaju na taj način. Naime, brak i deca mogu biti velik izazov, stoga je važno doneti tu odluku iz ispravnih razloga.

#5 Nećete uvek biti privlačni jedno drugom

Početak svake veze vrlo je strastven. No, ta se strast s vremenom umiri i vaš ljubavni život postane smireniji. To ponekad zna biti problem, ali ne trba da očajavate jer je to situacija koja se može rešiti.

#6 Ponekad ćete se osećati usamljeno

S vremena na vreme osoba u vezi ili braku oseća se usamljeno, kao da nikome nije stalo do vas i kao da vas niko ne razume. Ne treba se brinuti jer se svaka osoba ponekad tako oseća.

#7 Imaćete čudne misli

„Da ipak treba da raskinemoi?“ ili „Mogu li biti srećnija s nekim drugim?“ neizbežna su pitanja u svakoj vezi ili braku, ma koliko oni biti srećni. No, takve čudne misli zapravo su zanemarive.

#8 Ponekad ćete izgubiti povezanost

Ponekad osećate da ste vi, vaša duša i srce povezani s partnerom. No, ponekad se čini da je ta povezanost nestala. Takvi su osećaji sasvim normalni i nemojte im pripisivati preveliko značenje.

#9 Povređivaćete se međusobno

Niko nas ne može povrediti više od one osobe koju volimo. Njihove reči usred svađe mogu vas „probosti u srce“. Tada ćete se međusobno povrediti, ali najvažnije da se nosite s problemom i da ga pokušate rešiti pre nego što bude prekasno.

#10 Ljubav ne može da preživi sama od sebe

Ne zaboravite, ljubav nije dovoljna da bi veza preživela. Partneri u nju moraju uložiti vreme i trud te to mora biti podjednako zalaganje oba partnera.

Izvor: https://zadovoljna.dnevnik.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
10 PRIMERA NEODOLJIVOG ŠARMA OD KOJEG KLECAJU KOLENA
10 PRIMERA NEODOLJIVOG ŠARMA OD KOJEG KLECAJU KOLENA