The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Zakletva na večnu ljubav ispod Ajfelove kule?! Ne, ženi je mnogo manje potrebno da uvidi ponovo (i ponovo, i ponovo) da je njen muškarac zapravo neodoljiv...

Evo najkraćeg spiska onih najsitnijih gestova koji žene obaraju s nogu. Sledećih 10 sitnica kojima se muškarci već vekovima mudro koriste žene ponekad i ne primećuju kao "korake", već se uredno još više zaljubljuju, bez pogovora... To samo znači da je svaka od sledećih stavki odlična, jer deluje poput melema, poput nečega što se nikada i nikome pre vas nije dogodilo.

Jedna od ovih romantičnih situacija može biti razlog što mislite da je vaš muškarac poseban, Gospodin Pravi, razlog zašto on to svakako i jeste - jer želi i zna kako da vas svakodnevno obara sa nogu.

1. Poklanja vam cveće, bez posebnog razloga.

Ničeg sladjeg od raskošnog buketa svežeg cveća, a nije vam rodjendan i ne izvinjava vam se zbog neke počinjene gluposti. Buket svežeg cveća samo kao pokazatelj da vas voli, i da voli vaš osmeh kojim mu uzvraćate ovaj mirišljavi znak pažnje.

2. Radi umesto vas nešto što možete i sami, ali ne želite.

Na primer, otvara teglu. Koju ste vi zatvorili, i koju možete da otvorite. Koju on zna da vi možete otvoriti (pre ili kasnije, ali možete!). Svakako, njemu je i više nego milo kada mu dodate teglu kako bi vam on pomogao.

3. Sigurnost jednog nežnog poljupca u čelo.

Priznajte da je u pitanju jedan od lepših momenata koji čine vašu malu zajednicu.

4. Šalje vam poruke koje će vas sigurno nasmejati.

Toliko se poznajete da on sa sigurnošću zna šta vas može nasmejati do suza. Na poslu ste, dan je siv, imate sastanak za koji minut, i stiže vam poruka smešnog sadržaja i poljubac.

Dve stvari su zagarantovane: vaša ljubav prema njemu će rasti, i bićete nasmejani čitav dan.

5. Zagrli vas i utone u san.

Legli ste da spavate, svako se uredno smestio na svoju stranu, medjutim on vam se približava kako bi vas zagrlio, i kako bi zaspali zajedno.

Lepota koja se rečima bukvalno ne može opisati.

6. Igra se vašom kosom.

Zašto? A zašto da ne! Možda mu je od jednom palo na pamet da isprobava "brkove", možda je naučio da pravi pletenicu, previše je "možda" ali jedno je sigurno - neodoljivi ste mu, a on je u tom trenutku duplo neodoljiv vama.

7. Hvali se vama.

Sedite na kafi sa njegovim roditeljima i prijateljima njegovih roditelja, i njemu je jednostavno došlo da pomene vaše unapredjenje i to koliko je on ponosan na vas. Vama je malo neprijatno, i znate da postoje ljudima kojima ćete morati da pojašnjavate čime se bavite uopšte, ali njemu je drago. I to vas čini izuzetno srećnom.

8. Kaže "volim te" ničim izazvan.

Jednostavno. Lepo. Iskreno. Ostavlja još jači utisak ako ste u trenerci, s "neobaveznom pundjom" na glavi krenuli da bacite djubre a on vas pozdravlja sa "Volim te". Divan jedan mladić, zar ne? Dobro, sada krenite gde ste pošle, bacite to djubre ako su kolena prestala da vam klecaju.

9. Ne morate da ga terate da se mazi sa vama.

Gledate nešto na televiziji i on vas češka, opet ničim izazvano. Toplo vam je, na sigurnom ste, u ljubavi ste.

10. Vodi vas kroz prostoriju tako što stavi svoju ruku na donji deo vaših ledja.

Oh, opet to klecanje kolena...

 

 

 

Izvor: www.lepaisrecna.rs 

Komentari: