The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

"Srce je instrument od hiljadu žica koji može da se naštimuje jedino pomoću Ljubavi."

Često se osećamo usamljeni i pomislimo da je srodna duša daleko od nas, ali mnogi su pokušali magičnim ritualima da pronađu put do ljubavi.

Evo šta treba da uradite za ispunjenje romantičnih želja.

1. Zapalite roze ili crvenu sveću, a zatim izgovorite lične želje za ljubav ili ih napišite na papir. Kada završite sa željama, zamislite sebe sa potencijalnom voljenom osobom na vašem omiljenom mestu. Važno je da ostanete smireni dok sveća ne izgori.

2. Kupite crvenu ili tamnoružičastu ružu i stavite je u prostoriju u domu u kojoj najviše boravite. Svi znamo da se ruže poklanjaju kao simbol ljubavi, a mnogi veruju da čuvanjem ovog cveta i njegovim mirisom privlačite romantičnu energiju.

3. Feng shui stručnjaci savetuju da u svom domu okačite slike na kojima su parovi, poput zaljubljenih parova, dve siluete, dva psa... Najbolje bi bilo da takve slike okačite u spavaću sobu, jer će tako romansa lakše pronaći put do vas.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.lovesensa.rs 

Komentari: