3 MAGIČNA RITUALA ZA PRONALAZAK LJUBAVI
3 MAGIČNA RITUALA ZA PRONALAZAK LJUBAVI

3 MAGIČNA RITUALA ZA PRONALAZAK LJUBAVI

„Srce je instrument od hiljadu žica koji može da se naštimuje jedino pomoću Ljubavi.“

Često se osećamo usamljeni i pomislimo da je srodna duša daleko od nas, ali mnogi su pokušali magičnim ritualima da pronađu put do ljubavi.

Evo šta treba da uradite za ispunjenje romantičnih želja.

1. Zapalite roze ili crvenu sveću, a zatim izgovorite lične želje za ljubav ili ih napišite na papir. Kada završite sa željama, zamislite sebe sa potencijalnom voljenom osobom na vašem omiljenom mestu. Važno je da ostanete smireni dok sveća ne izgori.

2. Kupite crvenu ili tamnoružičastu ružu i stavite je u prostoriju u domu u kojoj najviše boravite. Svi znamo da se ruže poklanjaju kao simbol ljubavi, a mnogi veruju da čuvanjem ovog cveta i njegovim mirisom privlačite romantičnu energiju.

3. Feng shui stručnjaci savetuju da u svom domu okačite slike na kojima su parovi, poput zaljubljenih parova, dve siluete, dva psa… Najbolje bi bilo da takve slike okačite u spavaću sobu, jer će tako romansa lakše pronaći put do vas.

Izvor: http://www.lovesensa.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
17 MUDROSTI KOJE ĆE VAM POMOĆI DA PREBOLITE RASKID