The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ne kaže se uzalud da nikad nećete dobiti drugu priliku da ostavite prvi utisak. Hteli vi to da priznate ili ne, prvi utisak je jako bitan, pogotovo kada idete s nekim na dejt. A ukoliko vam je stalo, da ga već na prvu oborite s nogu, sledite ova tri jednostavna PRAVILA koja gotovo uvek pale:

#1 Zaboravite na telefon dok ste sa njim

Budimo realni, nikome ne prija da u njihovom društvu stalno proveravate svoj telefon, a pogotovo kada je reč o romantičnom sastanku. Stoga, ako želite ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog dečka, ZABORAVITE da imate mobilni u tom trenutku.

#2 Preuzmite inicijativu

Umesto da čekate da vas ponovno pozove, odmah na prvom sastanku predložite mesto i vreme vašeg sledećeg sastanka. Momci s vremena na vreme vole odmoriti od funkcije inicijatora dejtova, a PREUZIMANJE INICIJATIVE osiguraće vam dodatne bodove već na samom početku.

#3 Ispričajte mu o momku koji vam se udvarao

Na prvom dejtu nikako ne bi trebalo da spominjete bivšeg dečka, ali dečku koji vam se sviđa slobodno možete pričati o momcima koji su vam se bezuspješno udvarali, kada čuju da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu puno ZANIMLJIVIJI, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

 

 

 

 

Izvor: www.lepotaizdravlje.rs

Komentari: