3 poteza uz koja ćete zasigurno ostaviti dobar prvi utisak
3 poteza uz koja ćete zasigurno ostaviti dobar prvi utisak

3 POTEZA UZ KOJA ĆETE ZASIGURNO OSTAVITI DOBAR PRVI UTISAK

Ne kaže se uzalud da nikad nećete dobiti drugu priliku da ostavite prvi utisak. Hteli vi to da priznate ili ne, prvi utisak je jako bitan, pogotovo kada idete s nekim na dejt. A ukoliko vam je stalo, da ga već na prvu oborite s nogu, sledite ova tri jednostavna PRAVILA koja gotovo uvek pale:

#1 Zaboravite na telefon dok ste sa njim

Budimo realni, nikome ne prija da u njihovom društvu stalno proveravate svoj telefon, a pogotovo kada je reč o romantičnom sastanku. Stoga, ako želite ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog dečka, ZABORAVITE da imate mobilni u tom trenutku.

#2 Preuzmite inicijativu

Umesto da čekate da vas ponovno pozove, odmah na prvom sastanku predložite mesto i vreme vašeg sledećeg sastanka. Momci s vremena na vreme vole odmoriti od funkcije inicijatora dejtova, a PREUZIMANJE INICIJATIVE osiguraće vam dodatne bodove već na samom početku.

#3 Ispričajte mu o momku koji vam se udvarao

Na prvom dejtu nikako ne bi trebalo da spominjete bivšeg dečka, ali dečku koji vam se sviđa slobodno možete pričati o momcima koji su vam se bezuspješno udvarali, kada čuju da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu puno ZANIMLJIVIJI, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

Izvor: www.lepotaizdravlje.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
KLIK DO DEJTA: Kako da pronađete gospodina Pravog preko dejting aplikacija
KLIK DO DEJTA: Kako da pronađete gospodina Pravog preko dejting aplikacija