The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Lepe, pametne, seksi i uspešne žene često su same! Iz nekog razloga, one jednostavno ne uspevaju da zavedu željenog muškarca - čak i onog koji ne izgleda kao lik iz (seksi) bajke.

Ali, postoje 4 taktike flertovanja kojima niko ne može odoleti ...

#1 Pokažite svoju veselu stranu

Kada razgovarate sa muškarcem koji vam se sviđa, nikad ne smete biti smrtno ozbiljne. Pokažite svoj smisao za humor, jer muškarci to veoma cene. Pričajte o svojim smešnim događajima, neku šalu ili dobar vic...

#2 Budite strastveni

Budite puni strasti kada pričate o svojim hobijima. Osim toga, morate dokazati da niste dosadni. Za sve što objašnjavate, neka vidi sjaj u vašim očima.

#3 Opustite se i osećajte se dobro u svojoj koži

Budite mirni, strpljivi i puni samopouzdanja.

#4 Nemojte pokazivati ludi entuzijazam

Verujemo da vam se stvarno sviđa, ali ne možete da „izgubite svest“ svaki put kada vas lepo pogleda. Ne gledajte ga tako poželjno i nemojte se vezati za sve što kaže. Naprotiv - ponašajte se kao da je pre samo nekoliko minuta privukao vašu pažnju. Razgovarajte sa drugim muškarcima, recite mu da treba da pozovete nekoga... Pustite ga da vas poželi i recite mu da je srećnik, jer ste odlučili da mu date šansu.

 

 

 

 

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Komentari: