4 NAČINA DA OSVOJITE SVAKOG MUŠKARCA

Lepe, pametne, seksi i uspešne žene često su same! Iz nekog razloga, one jednostavno ne uspevaju da zavedu željenog muškarca – čak i onog koji ne izgleda kao lik iz (seksi) bajke.

Ali, postoje 4 taktike flertovanja kojima niko ne može odoleti …

#1 Pokažite svoju veselu stranu

Kada razgovarate sa muškarcem koji vam se sviđa, nikad ne smete biti smrtno ozbiljne. Pokažite svoj smisao za humor, jer muškarci to veoma cene. Pričajte o svojim smešnim događajima, neku šalu ili dobar vic…

#2 Budite strastveni

Budite puni strasti kada pričate o svojim hobijima. Osim toga, morate dokazati da niste dosadni. Za sve što objašnjavate, neka vidi sjaj u vašim očima.

#3 Opustite se i osećajte se dobro u svojoj koži

Budite mirni, strpljivi i puni samopouzdanja.

#4 Nemojte pokazivati ludi entuzijazam

Verujemo da vam se stvarno sviđa, ali ne možete da „izgubite svest“ svaki put kada vas lepo pogleda. Ne gledajte ga tako poželjno i nemojte se vezati za sve što kaže. Naprotiv – ponašajte se kao da je pre samo nekoliko minuta privukao vašu pažnju. Razgovarajte sa drugim muškarcima, recite mu da treba da pozovete nekoga… Pustite ga da vas poželi i recite mu da je srećnik, jer ste odlučili da mu date šansu.

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Sledeći artikal
TOFU RAŽNJIĆI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
KAKO DA ZNATE DA LI STE MU ZAPALI ZA OKO?