4 NAČINA DA OSVOJITE SVAKOG MUŠKARCA
4 NAČINA DA OSVOJITE SVAKOG MUŠKARCA

4 NAČINA DA OSVOJITE SVAKOG MUŠKARCA

Lepe, pametne, seksi i uspešne žene često su same! Iz nekog razloga, one jednostavno ne uspevaju da zavedu željenog muškarca – čak i onog koji ne izgleda kao lik iz (seksi) bajke.

Ali, postoje 4 taktike flertovanja kojima niko ne može odoleti …

#1 Pokažite svoju veselu stranu

Kada razgovarate sa muškarcem koji vam se sviđa, nikad ne smete biti smrtno ozbiljne. Pokažite svoj smisao za humor, jer muškarci to veoma cene. Pričajte o svojim smešnim događajima, neku šalu ili dobar vic…

#2 Budite strastveni

Budite puni strasti kada pričate o svojim hobijima. Osim toga, morate dokazati da niste dosadni. Za sve što objašnjavate, neka vidi sjaj u vašim očima.

#3 Opustite se i osećajte se dobro u svojoj koži

Budite mirni, strpljivi i puni samopouzdanja.

#4 Nemojte pokazivati ludi entuzijazam

Verujemo da vam se stvarno sviđa, ali ne možete da „izgubite svest“ svaki put kada vas lepo pogleda. Ne gledajte ga tako poželjno i nemojte se vezati za sve što kaže. Naprotiv – ponašajte se kao da je pre samo nekoliko minuta privukao vašu pažnju. Razgovarajte sa drugim muškarcima, recite mu da treba da pozovete nekoga… Pustite ga da vas poželi i recite mu da je srećnik, jer ste odlučili da mu date šansu.

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.