5 STVARI KOJE ŽENE TRAŽE KOD MUŠKARACA KADA ZAPOČINJU VEZU
5 STVARI KOJE ŽENE TRAŽE KOD MUŠKARACA KADA ZAPOČINJU VEZU

5 STVARI KOJE ŽENE TRAŽE KOD MUŠKARACA KADA ZAPOČINJU VEZU

Često smo u prilici da čujemo kako je teško naći onog „pravog“, ali možda ste i vi delom krive za to jer tražite pogrešne kvalitete kod muškaraca. Saznajte koje su to osobine na koje treba da obratite pažnju prilikom započinjanja nove veze.

#1 Njegovi najbolji prijatelji su dobri ljudi 

Ukoliko želite „pravi“ uvid u to kakav je muškarac s kojim se zabavljate. Upoznajte njegove prijatelje jer osobine ljudi koji su mu najbliži puno govore i o njegovom karakteru.

#2 Ne reaguje burno kada je pod pritiskom

U dugotrajnim vezama neminovno dolazi do uspona i padova. Ipak, vaš partner treba biti neko na koga možete da računate, kao i neko ko će mirno reagovati i utešiti vas dok prolazite kroz težak period u životu.

#3 Novac mu nije glavna motivacija 

Nije važno da li vaš partner puno zarađuje, već činjenica da ga u životu ne motiviše samo novac. Osobe koje trče samo za finansijskom dobiti često zapostavljaju druge aspekte života, odnosno partnera i porodicu.

#4 Ceni vašu samostalnost 

I vi imate svoje interese, mišljenje, želje i ciljeve. Nezavisno od toga da li ste se odlučile da ostanete kod kuće i gajite decu ili ste pak žena od karijere, vaš partner to treba da poštuje i da vas podrži.

#5 Smeh, smeh i samo smeh

Kvalitetna osoba se najlakše može prepoznati po tome da li ima humora, odnosno ukoliko vaš partner zna da vas oraspoloži i nasmeje, to je sigurno znak da je on pozitivna osoba vedrog duha koja ima optimistički pogled na život.

Izvor: www.b92.net

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.