6 REČENICA KOJE NIKADA NE SMETE REĆI KADA STE GOLI

Skinuti se pred drugom osobom čin je najveće intimnosti i normalno je pri tome osećati nelagodnost. Ali, ako je osoba pred kojom smo goli ona prava, ona će učiniti sve da taj osećaj nestane. Žena NIKADA ne bi smela da se izvinjava zbog svog izgleda pa tako ni zbog ‘nedostataka’ na telu.

Ovih 6 REČENICA ni jedna žena ne sme reći kada je gola – jer dobar seks je seks pun samopouzdanja.

 1. Nemoj da me gledaš.
  Umesto toga razmišljajte ovako: ‘Gledaj me. Celu mene. Ovo telo pruža ti puno intimnosti, strasti i zabave. Ništa nije više seksi u ovom trenutku od mog golog tela. Uzmi ga celog.’
 2. Mrzim svoje …
  Sami odlučujemo o tome što nam jeste ili nije seksi, ne odlučuju o tome časopisi ili modna industrija. Ako verujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tela savršena su svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samopreziranje samo ‘ubija’ atmosferu.
 3. Sviđa li ti se moja…
  Ovo nije vreme za traženje potvrde o tome je li neki deo vašeg tela lep. Tako ćete samo stvoriti utisak nesigurne osobe, a partner će to shvatiti. Osećati se neugodno kada ste goli je normalno, ali što se više držite tog osećaja to će vam biti teže da ga se rešite i da zavolite kožu u kojoj jeste.
 4. Ugasi svetlo.
  Jedna je stvar ako želite smanjiti svetla kako biste dodatno začinili seks i stvorili bolju atmosferu, ali ako želite da se sakrijete u mraku, to je druga stvar. Ako vas netko osuđuje na svetlu, ne zaslužuje da vas ima u mraku.
 5. Oprosti zbog mog (X dela tela).
  Uživanje i uzbuđenje će nestati ako ćete se partneru izvinjavati zbog svojih ‘nesavršenosti’. Partner bi trebao posebno da voli deo vašeg tela zbog kojeg se osećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste.
 6. Ne želiš to videti.
  Uskraćujete li partneru određene delove svoga tela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj.

Izvor: httpss://zadovoljna.dnevnik.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.