Ovo su znakovi da vaš partner zaslužuje da mu verujete
Ovo su znakovi da vaš partner zaslužuje da mu verujete

7 DOKAZA DA MU MOŽETE VEROVATI

Sumnjate da partner zaslužuje ukazano poverenje, ali kakva bi to veza bila kada mu ne biste verovali?

Postoje neki ZNAKOVI iz kojih možete pročitati da li vaš partner zaslužuje da mu verujete onoliko koliko on veruje vama.

1. Priznaje svoje greške

Nikada ne izbegava preuzimanje odgovornosti i ne beži od grešaka koje je napravio, bez obzira na to koliko su velike. Takođe mu ne pada na pamet krivicu za vlastite greške svaljivati na nekog drugog.

2. Deli sa vama svoja osećanja

Iskreno razgovara o svemu što ga muči ili rado priča o lepim stvarima. Činjenica da vam su uvek poverava i ne odbija razgovor ni o jednoj temi uliva poverenje, a otvorenost i pokazivanje ranjivosti za stručnjake je jedan od glavnih pokazatelja da osoba zaslužuje poverenje.

3. Priča vam kako je proveo dan

Nema šta da skriva od vas, pa vam uvek ispriča šta je radio, gde je i s kim bio, tog dana. Nikada ne nalazite na nelogičnosti u njegovim pričama.

4. Daje vam svoje kartice

Ovaj potez pokazuje da i on u vas ima maksimalno povjerenje, a definitivno dokazuje i to da vi možete verovati njemu jer vam osoba koja zapravo ne mari za vas ne bi davala kartice.

5. Trudi se da odagna vaše sumnje

Svi smo ponekad žrtve ljubomore, a nesiguran muškarac kojem nije stalo do vas dodatno će potpirivati osećaj nesigurnosti u vama. Međutim, staložen muškarac koji uistinu gaji osećaje prema vama potrudiće se da ih otera iz vaših misli.

6. Posvećuje vam pažnju

Ne ignoriše vas kada ga zamolite da vam posveti malo pažnje jer morate s njim razgovarati o nečemu i fokusira se na to što govorite. Ako je usred nekog važnog posla odmah vam kaže da mu treba malo vremena pa će vam se nakon toga posvetiti u potpunosti, pa na kraju to i uradi.

7. Ne krije od vas svoj mobilni

Tajnovitost i skrivanje obično su prvi dokazi da muškarac nešto “muti”, a ako vaš partner mobitel bez problema ostavlja u prostoriji kada izlazi iz nje i ne odjavljuje se sa svojih društvenih mreža, možete biti sigurne da ništa ne krije.

Izvor: www.lepotaizdravlje.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.