7 MISLI KOJE MUŠKARCIMA PROĐU KROZ GLAVU KAD ŽENU VIDE GOLU

Žensko golo telo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste vlastitim užicima, ali i užicima partnerke. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu? Saznajte u nastavku teksta…

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što mi žene percipiramo kao mane. U nastavku pročitajte šta im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

 1. Ostani kul.
  Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno da razmišljju. Ali nikako ne žele da ostave dojam da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.
 2. Napokon mogu buljiti!
  Kako bi se ponašali civilizovano i primereno, muškarci će se truditi da ne bulje u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih neko može uhvatiti da to rade. U kancelariji, teretani, na plaži trude se da drže kontakt očima tokom razgovora. Međutim, kada se odeća skine, civilizovano ponašanje više im nije prioritet. Sada imaju dopuštanje da bulje do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.
 3. Hm, trebao sam nešto da obavim, zar ne?
  Možda mu se poslovi nagomilavaju, ima nabavku koju mora da obavi ili bilo koji drugu obvezu, ali jednom kada odeća padne na pod, svi planovi muškarca jednostavno nestanu.
 4. Pokušaj da izdržiš…
  Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego mogaju I da odlože vlastito zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.
 5. Kad bih barem znao šta želi da napravim.
  Nemojte da se bojite da nas usmerite malo. Naš posao puno je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam na uvo svoje želje, pomerite naše ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam što vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.
 6. Dovraga, baš sam srećnik!
  Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.
 7. Zbog čega bi ona uopšte mogla da se oseća nesigurno?
  I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske „kočnice“ kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod jorgana i ne može potpuno da se opustiti, pravi muškarac će učiniti sve da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Izvor: httpss://zadovoljna.dnevnik.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.