8 SUPTILNIH NAČINA DA OSVOJITE MUŠKARACA KOJI VAM SE SVIĐA

Zavođenje je jedna od najstarijih umetnosti, jer ako pitate bilo kojeg umetnika šta je njegova večita inspiracija i ključ uspeha, odgovor će biti strast. Međutim, ako niste jedna od onih žena koje su rođene sa sposobnošću za flert, znajte da postoji mnogo suptilnih načina da muškarcu date do znanja da vam se sviđa.

A evo i kako.

#1 Imajte pozitivan stav

Kada zračite pozitivnom energijom odmah ćete postati pristupačni i privlačni ljudima bez da bilo što drugo uradite. Ljudi koji su optimisti u životu sva nova iskustva gledaju kao avanturu.

Osim toga, kada imate pozitivan stav i rapoloženje pred muškarcem koji vam se sviđa, već ste počeli da flertujete. Pozitivan stav biće drugoj strani vetar u leđa da vas brže pozove na sastanak.

#2 Budite nasmejane

Ne morate čekati da neko kaže nešto smešno da bi ste se nasmejale. Neka osmeh bude deo vaše ličnosti. Neka vam praksa bude da se svaki put nasmešite kada pozdravite nekoga, smeškajte se ljudima na ulici i u ogledalu kada se probudite.

Prekrasan osmeh ne samo da će privući ljude, već će vas duže i posmatrati. Ne zaboravite i da je osmeh savršen način da nekome pokažete svoju toplinu, prijateljsku nastrojenost i vašu spoljašnju i unutrašnju lepotu.

#3 Udelite mu kompliment

Iako žene veoma retko daju komplimente, slobodno se opustite jer ih i muškarci vole i to im je privlačno.

Pa ako vas muškarac izvede na večeru pohvalite njegov izgled ili ako vam nešto priča pokažite da ste zainteresovane za razgovor.

#4 Neka se sretnu pogledi

Gledanje oči u oči podići će vaš odnos na viši nivo. Kontakt s očima dok razgovarate stvara osećaj sigurnosti i pouzdanosti kod sagovornika.

Osim toga, pogledi vam daju više mesta za flert. Oči su najčešće najlepši deo čovekovog tela, stoga mu dopustite da ih vidi.

#5 Ne plašite se dodira

Svakom muškarcu prijaće „spontani dodiri“ jer će na taj način znati da vam je lepo u njegovom društvu.

Svakako da ne trebate preterivati, ali nekoliko malih dodira pomoći će vam da ga osvojite.

#6 Igranje s kosom

Da, i ovaj stari trik zaista pali i može biti veoma dobra tehnika zavođenja.

Muškarci su vizuelna bića i jednostavni gest poput suptilnog igranja s kosom mogu mu se dopasti i biti simpatične.

#7 Budite spremne na šalu

Muškarci vole duhovite žene. To je jednostavno pravilo.

Šalite se i budite spremne podneti šalu i na vlastiti račun, a posle ovoga teško da će se odupreti vašem šarmu.

#8 Pokažite svoju originalnost

Na sastancima je najbitnije da budete svoji, originalni i jednostavni. Zbog toga se nikada nemojte pretvarati da ste ono što niste.

Možda mu sve vaše neobične osobine budu najinteresantniji deo vaše ličnosti i možda ga baš time i zavedete.

Izvor: www.klix.ba

RECEPT ZA TZATZIKI SALATU
Sledeći artikal
TZATZIKI SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.