The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Možda ipak ne treba da krivite horoskop ili lošu sreću. Proverite da li ste VI glavni krivac zašto ste SINGL.

Neke devojke stvarno su rođene pod nesrećnom zvezdom kada je u pitanju ljubav, ali većina se ipak sabotira sama. Ovih 7 KORAKA su odličan primer kako neke dame uništavaju šansu da pronađu nekoga, iako su uverene da sve rade tačno kako treba. Ako se prepoznajete u njima, vaša loša sreća u ljubavi nema veze sa zvezdama:

#1 Mislite da zaslužujete manje

Prvi korak u lošoj vezi je upravo ovakav stav - ako mislite da NE zaslužujete najbolje od ljubavi, nećete to ni tražiti.

#2 Prihvatate manje

Jednom kad se uverite da vamne treba najbolje, nego samo dovoljno dobro, počinjete da snižavate standarde. Ubrzo ćete odustati i od onoga što je dovoljno dobro i završiti na opciji “bila šta”.

#3 Ograničavate se

Na svetu živi preko 7 milijardi ljudi, a vi ste zapele za frajera s posla koji ima devojku ili vas jednostavno ne primećuje? Proširite vidike i umesto da se zalepite za JEDNOG tipa za kojeg je jasno da vas ne vidi, počnite da primećujete druge.

#4 Lojalne ste onima koji vas gaze

Klasični primer osobe koja zapravo beži od ljubavi. Umesto da insistirate na tretmanu koji zaslužujete, zadovoljava te se mrvicama koje vam bacaju ljudi koji vas nikada neće ceniti.

#5 Živite u zatvorenom krugu

Padate isključivo na nedostupne, nedostižne i nezainteresovane zločeste frajere i očekujere da ćete ih baš vi promeniti. Kad vas povrede, lek tražite u nekom drugom s istim karakteristikama. Ne možete očekivati da će stvari biti drugačije ako stalno ponavljate iste korake.

#6 Igrate igrice

Svoje ili njegove, potpuno je svejedno. Ako aktivno učestvujete u igranju igrica i mislite da je to prvi korak ka ljubavi, a uvek ćete se razočarati. Igrice igraju oni koji ne žele ništa ozbiljno i to je sasvim u redu. Ali, ako ipak želite nešto dugotrajno, igranje igrica je pogrešan pristup.

#7 Ostajete i kad ne treba

Nije lako napustiti vezu koja nije dobra, ali svakako je nužno. Ako ostajete u odnosu za koji znate da ne funkcioniše, uništavate šanse za neki koji će biti dobar.

 

 

 

 

Izvor: www.index.hr

Komentari: