The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ovo je novi pojam koji je osvojio milenijalce širom sveta.

Za slučaj da se tek sada informišete o modernim vezama, krilatica koja će je najbolje objasniti je: ,,Zašto da bude jednostavno kada može komplikovano?“ , i pritom se zaista ne radi o preterivanju.

Dopustite da vam objasnimo. Ako tražite partnera, a u svojim ste dvadesetim ili tridesetim godinama, verovatno već i sami znate da vas očekuje scenario nalik nemogućoj misiji.

Naravno, može vam se posrećiti pa ćete svoju srodnu dušu pronaći u redu za hleb, ali je realnije da ćete biti na velikom broju tragičnih ,,dejtova“, koji će vam eventualno poslužiti za sledeći dan kao urnebesna anegdota za prepričavanje.

Bilo da se odlučite za upoznavanje u klubu, baru, preko prijatelja ili preko aplikacija, jasno vam je da danas treba da budete oprezniji nego ikada pre. Ne mislimo pritom ni na kakve patološke tendencije sumnjivih pojedinaca, već na situacije koje više ne znače ono što su nekada značile.

Viđate se mesecima, redovno spavate jedan kod drugoga i uvereni ste kako ste pronašli pravu osobu, a onda tokom nekog neobaveznog razgovora čujete kako druga strana vaš odnos ne vidi kao vezu, već kao prijatnu razonodu. Navedeni scenarijo danas je toliko čest da je dobio i svoje ime - situationship, baš kao i situacija u kojoj vam osoba stalno daje tek dovoljno pažnje da ne odustanete od nje - breadcrumbing ili ona u kojoj vas neko naprasno ostavi bez objašnjenja i nestane iz vašeg života - ghosting.

Drugim rečima, ljudima sa strane izgledate kao još jedan normalan par, ali sami znate da takav odnos nije dugoročno održiv. Ali, zašto ste se onda uopšte uspostavili takav odnos? Najčešći razlozi uključuju sledeće; jedna ili obe strane već imaju partnera s kojim ne planiraju da prekinu, jedna od strana je možda upravo izašla iz veze i nije spremna za sledeću, a možda je reč i o razlozima poput udaljenosti ili razlike u godinama.

Bilo kako bilo, u ovom je odnosu, baš kao i u svakom drugom, ključno da obe strane tačno znaju na čemu su. Flertovanje se može događati po ceo dan bez prestanka, ali i jedna i druga strana trebaju da znaju da se ništa više od toga neće ni dogoditi.

Isto tako, ako jedna od strana poželi da napustiti ovakav odnos ili samo odluči da flert više nije opcija, druga strana bi to trebala da prihvatiti bez neke velike drame. Isto tako, jako je bitno voditi računa o tome da vas vaš flirtationship ne sputava da tražite pravog partnera ili imate normalan romantični život van tog odnosa.

Kao zaključak, flirtationship vam može najviše ponuditi (i biti od koristi) kad ga posmatrate onakvim kakav bi on trebao da bude - razonoda koja vam popunjava vreme na poslu ili odnos koji će vam popuniti emotivnu prazninu između veza. Zabavite se, ugodite svom egu i ponašajte se kao tinejdžerka, ali samo ne zaboravite da igrate fer.

 

 

 

 

Izvor: www.buro247.hr

Komentari: